Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai vs Sporto fėja (0:3)

„Sporto fėja“ svečiuose nugalėjo KSM „Startas“- tinklo draugai komandą.

„Sporto fėja“ svečiuose nugalėjo KSM „Startas“- tinklo draugai komandą.

Gruodžio 5 dieną, 19 valandą, Kauno centro sporto mokykloje, susikovė "Startas- Tinklo draugai" ir "Sporto fėjos" komandos. Po trijų setų kovos laimėjo svečių komanda, "Sporto fėja", rezultatu - 0:3.

Pirmajame sete buvo lygi kova- abi komandos žaidė taškas į tašką ir nebuvo aišku, kas šiandien yra lyderiai. Tačiau seto viduryje sporto mokyklos komanda pradėjo daug klysti priimdami kamuolį, kas leido varžovams atitrūktį į priekį. Svečiai iki seto pabaigos nepaleido savo pranašumo iš rankų ir pabaigė setą rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrajame sete "Tinklo draugų" komanda stipriai apmažino savo klaidų skaičių ir kovojo lygioje kovoje su savo priešininkais. Tačiau "Sporto fėjos" komandos nariai žaidė protingai, o šeimininkų komanda niekaip nesusitvarkė gynyboje su priešininkų stipriais smūgiais. Geriau seto pabaigą sužaidusi komanda, "Sporto fėja", įveikė savo priešininkus rezultatu - 21:25 (0:2).

Trečiajame sete, "Tinklo draugų" komanda atrodė palūžūsi ir nuo pat seto pradžios pradėjo daug klysti, priešininkams dalino lengvus taškus. Jau seto viduryje rezultatus buvo (5:12). Svečių komanda iki seto pabaigos neatsipalaidavo, kovojo ir užbaigė setą rezultatu - 15:25 (0:3).

Po varžybų "Sporto fėjos" žaidėjas Esmiraldas Sliežauskas sakė: "Mes džiaugiamės pergalė ir manome, kad kitame rate prieš šiuos priešininkus bus daug sunkiau laimėti". Tuo tarpu, sporto mokyklos trenerė Rūta Skorupskienė komentavo: "Mums labai trūksta pasitikėjimo savimi. Labai banguotai žaidžiame, vieną atkarpą, atrodo, sužaidžiame labai gerai ir tada nuleidžiame rankas, nėra užbaigimo iki galo."

Puslapis peržiūrėtas: 4459

Komentarai