Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Raudondvaris (2:3)

,,Kauno kolegija" namuose nusileido ,,Raudondvariui" (VIDEO)

,,Kauno kolegija" namuose nusileido ,,Raudondvariui" (VIDEO)

 Sausio 12 d., 17:30 val., Kauno kolegijos sporto salėje susitiko "B" lygos komandos ,,Kauno kolegija" (šeimininkai) bei ,,Raudondvaris" (svečiai). Šeimininkams rungtynių pradžioje sekėsi gerai, tačiau fortūna jiems nebuvo palanki, penktajame sete pergalę pasiglemžė ,,Raudondvario" komanda, rezultatu - 2:3.

Pirmas setas buvo grėsmingas ,,Raudondvario" komandai. Jau nuo pat pirmųjų taškų priešininkų komanda sugebėjo spurtuoti 6 taškų atkarpa, kiek vėliau penkių. Įgytą persvarą buvo lengva išlaikyti ,,Kauno kolegijos" vaikinams (rezultatas 14:5) ir setą jie užbaigė užtikrintai - 25:15 (1:0).

Antrajame sete situacija kardinaliai pasikeitė. Jau pačioje pradžioje įsibėgėjo svečių komanda (2:6), kuri rinko kiekvieną galimą tašką, nors ,,Kauno kolegija" ir vėl sugebėjo išsiveržti į priekį. Tada ,,Raudondvaris" jiems atsakė spurtu 7 taškų atkarpa, įgyjo pranašumą ir seta užbaigė rezultatu - 21:25 (1:1).

Trečiojoje rungtynių dalyje iniciatyvą į savo rankas perėmė šeimininkai. ,,Raudondvario" negelbėjo nei atlikti keitimai, nei išnaudotos minutinės pertraukėlės; komanda darė per daug klaidų. Tuo tarpu ,,Kauno kolegijai" sekėsi žymiai geriau, jie triuškino priešininkus savo blokuotais mušimais, greita ataka bei puikiu komandiniu darbu. Setas pasibaigė - 25:16 (2:1).

Ketvirtame sete ,,Raudondvaris" ir vėl šiaip ne taip nurungė ,,Kauno kolegiją". Šeimininkai puikiai žaidė aikštelėje, L.Dambrauskas kėlė daug preciziškų kamuolių virš tinklo, kuriuos komados draugai vertė lengvais taškais, taip pat komanda blokavo daug mušimų, tačiau padarytos klaidos jiems pakišo koją. Priešininkai šįkartą buvo atkaklesni ir pasiglemžė setą sau, rezultatu - 20:25 (2:2).

Penktasis kėlinys buvo lemiamas. Čia taip pat kiekvienas taškas buvo aukso vertės. Nepaisant to, kad ,,Kauno kolegija" čia nepadarė nei vienos klaidos, ,,Raudondvario" ataka buvo stipresnė. Setas pasibaigė vos dviejų taškų persvara ,,Raudondvario" komandos naudai - 13:15 (2:3).

Po rungtynių ,,Kauno kolegijos" treneris komentavo: ,,Atostogos padarė savo. Tai trys savaitės be darbo, atitinkamas ir varžybų rezultatas. Mes pridarėme tiek klaidų, kiek, turbūt, niekada nedarydavome."

Rungtynių ištraukos

Puslapis peržiūrėtas: 39961

Komentarai