Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs Dainava (3:0)

,,Naktis“ įveikė ,,Dainava“ ekipą

,,Naktis“ įveikė ,,Dainava“ ekipą

Vasario 17d. 18 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Susikovė ,,Naktis" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Dainava" (aikštelės svečiai). Po neilgai trukusios trijų setų kovos nugalėjo ,,Naktis" ekipa - 3:0 (25:15; 25:19; 25:12).

Nuo pirmojo seto pradžios geriau sekėsi ,,Naktis" ekipai. Jie nieko nelaukę taikliai mušė kamuolius  į varžovų aikštelės pusę (14:7). ,,Dainavai" sunkiai sekėsi susikaupti ir rengti rezultatyvias atakas, jiems taip pat sunkiau sekėsi ir gynyboje, kas atsispindėjo ir rezultate. Savo jėgomis svečiai pelnė šešis taškus, likusius susikrovė iš varžovų daromų klaidų. Setas baigėsi ,,Nakties" pergale - 25:15 (1:0).

Antrojo seto pradžioje geriau sekėsi ,,Naktis" ekipai (9:5). Tačiau netrukus ,,Dainava" rezultatą išlygino (13:13). Abi ekipos padarė po aštuonias klaidas, tačiau puolime geriau sekėsi aikštelės šeimininkams, ,,Dainavai" ne visada pavykdavo atremti priešininkų smūgius, todėl setas baigėsi ,,Naktis" pergale - 25:19 (2:0).

Trečiajame sete vienareikšmiškai geriau sekėsi ,,Naktis" ekipai. Rezultatyviausiai komandoje žaidė D.Valiūnas ir K.Mačiulis, kurie šiame sete ir vedė ekipa į priekį. Tuo tarpu ,,Dainava" buvo pasimetusi ir sunkiai rengė atakas bei gynėsi nuo varžovų. Na, o aikštelės šeimininkai ir toliau nepaleido savo žaidimo ir laimėjo mačą - 25:12 (3:0). Po rungtynių, ,,Naktis" kapitonas E.Šimoniūtis sakė, jog komanda žaidė atsipalaidavusi, šios pergalės tikėjosi ir ja labai džiaugiasi.

Puslapis peržiūrėtas: 4277

Komentarai