Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs KSM „Startas“ (3:1)

Pusfinalio varžybose ,,Kauno TPMC“ nugalėjo KSM ,,Startas“ ekipą

Pusfinalio varžybose ,,Kauno TPMC“ nugalėjo KSM ,,Startas“ ekipą

Kovo 27 d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko A lygos pusfinalis. Kovojo aikštelės šeimininkai ,,Kauno TPMC" ir svečių teisėmis atvykę KSM ,,Startas" tinklininkai. Varžybos tęsėsi keturis setus, po kurių ,,Kauno TPMC" komanda įrodė, jog šiandien jie yra stipresni - 3:1 (22:25; 25:17; 25:21; 25:16).

Pirmajame sete geriau sekėsi KSM ,,Startas" vaikinams. Jie, į priekį vedini puolėjo J.Griškevičiaus, nuo pirmų žaidimo minučių taškus rinko taikliais mušimais į varžovų aikštelės pusę. Tuo tarpu ,,KTPMC" ekipai stigo jėgų gynyboje, tai atsispindėjo ir rezultate, tačiau į aikštelę žengęs V.Listanskis, situaciją sušvelnino ir seto pabaigoje rezultatas buvo beveik lygus (22:23). Visgi, sete mažiau klydę KSM ,,Startas" vaikinai pelnė paskutinius taškus ir iškovojo seto pergalę - 22:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui ,,KTPMC" ekipa į aikštelę grįžo užsivedusi. Nuo pirmųjų taškų aikštelės šeimininkai puikiai atakavo savo varžovus ir ėjo priekyje (10:2; 15:8). KSM ,,Startas" ekipai stigo susikoncentravimo žaidime, jiems sunkiai sekėsi rengti rezultatyvias atakas, tuo naudodamiesi šeimininkai be vargo rinko taškus ir nugalėjo setą rezultatu - 25:17 (1:1).

Trečiasis setas prasidėjo nuo tikslių L.Petravičiaus padavimų. Jis vedė savo komandą į priekį, seto metu pelnydamas net 10 taškų. Setui įpusėjus, rezultatas tapo lygus. Abi ekipos mainėsi taikliomis ir rezultatyviomis atakomis, viena kitai statė sienas ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio (15:15; 18:18). Visgi, seto pabaigoje geriau sužaidė ,,Kauno TPMC" komanda ir džiaugėsi laimėjimu - 25:21 (2:1).

Ketvirtajame sete vėl iniciatyvos ėmėsi aikštelės šeimininkai. Nuo pirmųjų taškų susikrovę taškų pranašumą, jo nepaleido iki pabaigos. KSM ,,Startas" vaikinai kovojo iki pat galo, tačiau jiems pritrūko jėgų tiek gynyboje, tiek puolime. ,,Kauno TPMC" ir toliau nesustodami taikliai mušė kamuolius ir seto pergalę iškovoja devynių taškų pranašumu. Jiems šiandien ir atiteko šio pusfinalio pergalė rezultatu - 25:16 (3:1). Kitos varžybos tarp ,,Kauno TPMC" ir KSM ,,Startas" ekipų vyks balandžio 03 d.

Puslapis peržiūrėtas: 4596

Komentarai