Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: AKSA gelžbetonio konstrukcijos vs Vataip (2:0)

„TOP SPORT“ paplūdimio vyrų tinklinio varžybos (I ratas)

„TOP SPORT“ paplūdimio vyrų tinklinio varžybos (I ratas)

 Vasario 24 d. įvyko ,,Top Sport" paplūdimio vyrų tinklinio lygos varžybos. Šiandien susitiko komandos: ,,AKSA gelžbetonio konstrucijos", ,,Iš alaus", ,,TOP Sport", ,,Perkūnas" ir ,,Raudondvaris".

Kadangi komanda ,,Vataip" šiandien rungtynėse nepasirodė, vietoj jų buvo atkeltos ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" ir ,,Perkūnas" rungtynės. Jos truko 2 setus, AKSA gelžbetonio konstrukcijos" ekipos naudai (21:14; 21:12). Abiejų setų metu ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" ekipa buvo priekyje, jie surengė daugiau rezultatyvių atakų bei darė mažiau klaidų.

11:20 val. ,,Iš alaus" ekipa žaidė su ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" komanda. Antrąją pergalę šiandienos turnyre pelnė ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" - 0:2 (12:21; 14:21). Abiejų setų pradžioje komandų jėgos buvo apylygės, tačiau setams įpusėjus, ,,AKSA gelžbetonio konstrucijos" išsiveržė į priekį palikdami varžovus užnugaryje, jiems sekėsi efektyviau mušti kamuolius į varžovų aikštelės pusę, nei priešininkams, taip pat jie mažiau klydo.

12:30 val. įvyko rungtynės tarp ,,Iš alaus" ir ,,Raudondvaris" ekipų. Prireikė 3 setų išsiaiškinti, kuri komanda yra stipresnė. Pirmąjame sete jėgą rodė ,,Iš alaus" ekipa (19:11), kol ,,Raudondvariui" trūko susikaupimo ir susižaidimo, setą laimėjo ,,Iš alaus" (21:18). Antrajame sete kova vyko labai lygi, bet visgi ,,Raudondvaris" sugebėjo išlyginti rezultatą - 18:21 (1:1). Trečiajame sete ,,Raudondvaris" iškovojo triuškinančią pergalę prieš varžovus - 3:15 (1:2). ,,Raudondvaris" džiaugėsi antra pergale šiandienos ture.

Vykusios varžybos, tarp "Iš alaus" ir "TOP sport" komandų buvo gana greitos. Pirmo seto pirmi taškai atiteko "Iš alaus" komandai, tačiau tuoj pat apšilusi "TOP sport" ekipa taškas po taško rinko taškus sau, ko pasekoje laimėjo kėlinį (12:21) Antrame varžybų sete "TOP sport" ekipa mėgavosi žaidimu, o "Iš alaus" komanda rinkdavo taškus tik iš priešininkų klaidų. (12:21)

"Raudonndvario" ir "Perkūno" komandų akistatoje, pirmą kėlinį gana užtikrintu rezultatu (15:21), laimėjo "Perkūno" ekipa, kuri į aikštelę žengė su tikrai puikiai atliktu apšilimu, ko negalima pasakyti apie priešininkus. Antrame kėlinyje, taškai "apsisuko" ir čia daug pranašesni buvo "Raudondvario" ekipa (21:12). Lemiamame trečiame sete, taškas į tašką žaidusios komandos daro begalo maža klaidų, tačiau nesusikaupimas, o gal nuovargis, "Perkūno" komandai pakišo koją laimėti varžybas (15:13) 2-1 "Raudondvaris" laimi.

Puslapis peržiūrėtas: 4917

Komentarai