Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs Sporto fėja (1:3)

,,Sporto fėja“ įveikė Kazlų Rūdos ,,Jotvingį“

,,Sporto fėja“ įveikė Kazlų Rūdos ,,Jotvingį“

Balandžio 3d., "C" lygos pirmosiose atkrintamųjų serijos varžybose susitiko šeimininkai Kazlų Rūdos "Jotvingis" ir svečiai "Sporto fėja". Po atkaklios kovos savo pranašumą įrodė "Sporto fėjos" tinklininkai, rezultatu 1:3.

Pirmajame sete abi komandos demonstravo pavyzdingą ir gerai sustyguotą žadimą. Žaidimas buvo gražus akiai su labai mažai klaidų. Abiejų komandų puolamiejį smūgiai dažniausiai baigdavosi taškais jų komandos naudai. Todėl šiame sete pergalę lėme tik mažos detalės, šiame sete Kazlų Rūdos "Jotvingis" sugebėjo geriau sužaisti užtvaroje ir padavime kas ir leido jiems laimėti šį setą rezultatu - 25:22 (1:0).

Antrajame sete "Sporto fėja" po skaudaus pralaimėto seto nepalūžo, bet užsivedė ir sužaidė nuostabų setą. Jie šiame sete nepadarė nei vienos klaidos, toks rezultatas būna labai retas ir taip gerai sužaidus, jie sugebėjo laimėti šį setą. Nors šeimininkų komanda neatsiliko ir gerai puolė, bet to nepakako sustabdyti gero "Sporto fėjos" žaidimo. Jie laimėjo rezultatu - 19:25 (1:1).

Trečiajame sete "Sporto fėja" nesiruošė sustoti ir po nuostabaus praeito seto jie ir toliau keliavo pergalės link. Šiame sete Kazlų Rūdos "Jotvingis" nebesugebėjo taip efektyviai pulti kai kituose setuose ir nuo jų smūgių varžovai vis dažniau sugebėjo apsiginti. Tuo tarpu "Sporto fėjos" T.Juodiška buvo nesustabdomas ir toliau griovė varžovų planus ir visas svajones apie pergalę. "Sporto fėja" laimėjo šį setą rezultatu - 21:25 (1:2).

Ketvirtajame ir paskutiniame sete Kazlų Rūdos "Jotvingis" atrodė šiek tiek psichologiškai palūžę ir nelabai rado jėgų ir noro kovoti dėl pergalės šiame sete, jų lyderisI.Matulaitis, darė viską, kad patemptų komanda į priekį, bet lauke vienas ne karys, ir jo pastangų šiame sete pergalei išplėšti neužteko. Tuo tarpu "Sporto fėja" žaidė gražų komandinį tinklinį ir šiame sete sutriuškino savo priešininkus rezultatu - 16:25 (1:3).

Nugalėtojų komanda pergalę skyrė komandos treneriui Vitalijui Gubanovui, kuris šiandien švenčia savo gimtadienį.

Puslapis peržiūrėtas: 4433

Komentarai