Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (3:2)

,,Bellona“ apsigina nepalaužiamųjų statusą ir nugali ,,KSM Startas ‒ Heksa“ ekipą

,,Bellona“ apsigina nepalaužiamųjų statusą ir nugali ,,KSM Startas ‒ Heksa“ ekipą

Kovo 20d. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko ,,Dailiosios" A lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkių ekipa - ,,Bellona" ir svečių teisėmis atvykusios ,,KSM Startas - Heksa" merginos. Po įtemptos ir atkaklios penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,Bellona" ekipa, kuri ir toliau išlieka be pralaimėjimų - 3:2 (18:25; 25:17; 25:19; 22:25; 15:11).

Nuo pirmojo seto pradžios iniciatyvos ėmėsi ,,KSM Startas - Heksa" merginos. Jos į aikštelę žengė susikaupusios ir užsidegusios noru laimėti. Rengdamos rezultatyvias atakas rinko taškus ir paliko varžoves užnugaryje (11:19). ,,Bellona" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau joms trūko susikaupimo ir taiklių kamuolių mušimų. Na, o aikšelės viešnios ir toliau atkakliai kovojo ir setas baigėsi jaunųjų tinklininkių pergale - 18:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui ,,Bellona" į aikštelę žengė rimčiau nusiteikusios žaidimui. Pradžioje šeimininkės lengvai rinko taškus (10:1). Jos rodė gražų komandinį žaidimą ir taikliai mušdamos kamuolius į priešininkių aikštelės pusę rinko taškus. ,,KSM Startas - Heksa" atrodė kiek palūžusios, todėl joms sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. Tuo naudodamasi aikštelės šeimininkių ekipa ir toliau rinko taškus. Setą nugali ,,Bellona" ir išlygina rezultatą 1:1 (25:17).

Trečiojo seto pradžioje abi ekipos buvo nusiteikusios vienodai ryžtingai, jos žaidė taškas į tašką. Komandų jėgos buvo lygios, seto metu darė tokį patį skaičių klaidų. Ir vėl tik setui artėjant prie pabaigos ,,Bellona" rengė daugiau rezultatyvių atakų, ,,KSM Startas - Heksa" ekipa išnaudojo savo pertraukėles bandydamos kurti strategijas žaidime, tačiau ,,Bellona" išsiveržusi į priekį pelno seto pergale -  25:19 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo vienas iš atkakliausių šiose varžybose. Šeimininkų komanda "Bellona" stengėsi pabaigti varžybas, o jaunosios "KSM Startas - Heksa" žaidėjos darė viską, kad galėtų dar pakovoti dėl pergalės penktame sete. Svečių komanda šiame sete surengė tikra blokų fiestą ir neleido "Bellonai" jaustis patogiai puolime. Nors visą setą žaidimas vyko taškas į tašką, tačiau seto vyduryje įvyko lūžis ir "KSM Startas - Heksa" sugebėjo spurtuoti pora taškų į priekį ir sugebėjo išlaikyti tą pranašumą iki pat seto pabaigos. Deja, bet "Bellonos" pastangos vytis priešininkes buvo bevaisės ir seto pabaigoje pergalė šventė svečių komanda, rezultatu - 22:25 (2:2).

Penktajame sete, vis dar nenugalėtos šių pirmenybių komandos "Bellona" žaidėjos, buvo pasiryžusios daryti viską, kad toki rezultatą ir išlaikytų. Tai puikiai atsispindėjo jų žaidime, "Bellona" žaidėjos parodė maksimalų susikaupimą ir koncentraciją, sužaidė puikiai statydamos užtvaras ir žlugdė varžovių pasitikėjimą savimi. "KSM Startas - Heksa" merginos atrodė paveiktos jaudulio ir galbūt nuovargio, visgi, šis lemiamas setas joms buvo sunkus, jų puolimas dažnai strigo varžovių gybyboje, ko pasekoje atsirado daug klaidų. Taigi, šiandien "Bellona" sugebėjo likti be pralaimėjimų ir iškovojo dar vieną gražią pergalę rezultatu - 15:11 (3:2).

,,Bellonos" kapitonė džiaugėsi šiandienos žaidimu, teigė, jog buvo graži kova, o priešininkės yra labai šaunios ir stiprios.

Puslapis peržiūrėtas: 4691

Komentarai