Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Dobilas (0:3)

„Dobilas“ sensacingai nugalėjo „Vitameda“.

„Dobilas“ sensacingai nugalėjo „Vitameda“.

"B" lygos didžiojoje taurėje susitiko "Vitameda" ir svečiai iš Jonavos "Dobilas". Nors varžybų aiškus favoritas buvo "Vitameda", "Dobilas" sugebėjo pademonstruoti nuostabų žaidimą ir sutriuškinti savo oponentus.

Pirmajame sete abi komandos buvo nusiteikusios kovoti iki galo, abi komandos nuostabiai puolė ir gynės, atliko daug užtvarų. Tačiau šiame sete pergalė nulėme mažas komandos "Dobilas" klaidų skaičius, jie už savo priešininkus padarė 8 klaidomis mažiau, tas ir lėme, kad šiame sete svarbiausiai taškais geriau sužaidė "Dobilas" ir iškovojo seto pergalę rezultatu - 19:25 (0:1).

Antrajame sete "Dobilas" buvo lyg ant sparnų, visi žaidėjai puikiai puolė, jų gynyba buvo sunkiai įveikiama "Vitemedos" puolėjams. Tuo tarpų šeimininkai sunkiai tvarkėsi su savo klaidomis, jos vėl jiem kišo koją ir padarė varžybas labai sudėtingomis. Visgi "Dobilas" labai gerai sužaidė blokuodami ir nepaliko vilčių "Vitamedai" laimėti šiame sete. "Dobilas" laimi rezultatu - 16:25 (0:2).

Trečiajame sete "Vitameda" atrodė palūžusi, jie setą pradėjo rezultatu (0:6). Šeimininkų komandai atrodė nieks neveikia pagal planą, pagrindiniai puolėjai dažnai smugiavo į tinklą arba užribį, o "Dobilas" naudojosi savo priešininkų dovanomis ir greitai susirinko didelę persvarą. "Dobilas" šiame sete suklydo vos tris kartus, kas ir lėme jų triuškinamą pergalę šiame sete, jie laimėjo rezultatu - 14:25 (0:3).

Po varžybų "Vitamedos" kapitonas Raimundas Pocius sakė: Šiandien aš priėmiau labai daug blogų sprendimų, todėl mes pralaimėjome. Buvau pavargės, visą kaltę prisiemu sau, komanda žaidė gerai."

Tuo tarpų "Dobilas" komandos žaidėjas Arturas Daujotas komentavo: "Pastaruoju metu mūsų žaidimas labai buksavo, todėl važiavome į varžybas rimtai nusiteikę, žinojome koks varžovas mūsų laukia. Nuo pat pirmo seto pradėjome rungtynes užtikrintai ir jų nepaleidome, dėl ko ir matosi rezultatas. Buvome užsivedę, sekėsi viskas tiek puolime, tiek gynyboje, ko varžovams šiandien trūko. Džiaugiuosi, kad po sunkios atkarpos grįžome į pergalių kelią".

Puslapis peržiūrėtas: 5040

Komentarai