Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (2:3)

Įtemptoje kovoje Kazlų Rūdos ,,Jotvingio“ pranašumas prieš ,,Sporto fėją“

Įtemptoje kovoje Kazlų Rūdos ,,Jotvingio“ pranašumas prieš ,,Sporto fėją“

Sausio 15d. 20 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Sporto fėja" ir svečių teisėmis atvykęs ,,Jotvingis" iš Kazlų Rūdos. Po įtemptos ir lygiavertės kovos pergalę iškovojo Kazlų Rūdos" Jotvingio ekipa - 2:3.

Pirmasis setas buvo absoliučiai palankesnis ,,Sporto fėjai". Šeimininkai nieko nelaukę rodė komandinį žaidimą - rengdami pergalingas atakas ir  atsiplėšdami nuo savo priešininkų ėjo į priekį. Tuo tarpu svečiams iš Kazlų Rūdos sekėsi sunkiau tiek gynyboje, tiek puolime, jie darė daugiau klaidų. Setas baigėsi ,,Sporto fėjos" pranašumu - 25:12 (1:0).

Antrajame sete vyko įtemptesnė kova. ,,Jotvingis" susikaupė, pakeitė žaidimą ir taip lengvai nebepasidavė. Nuo seto pradžios jie įgavo 3-4 taškų pranašumą ir jo laikėsi viso seto metu. Abi ekipos kovojo dėl kiekvieno taško, bet visgi stipresni buvo svečiai iš Kazlų Rūdos - 19:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje iniciatyvos ėmėsi ,,Jotvingis". Žinoma, ,,Sporto fėja" taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi ir taip pat rodė savąjį žaidimą, tačiau, svečiai nepasidavė, ir komanda, vedama Eduardo Norkaus, rezultatyvių mušimų, eisų bei statomų sienų neileido priešininkams jų pasivyti. Setas baigėsi Kazlų Rūdos ,,Jotvingio" pergale - 18:25 (1:2).

Ketvirtajame sete vyko nuožmiausia kova. Nuo pat pradžių vyko žaidimas taškas į tašką. Iki seto vidurio rezultatas buvo apylygis (14:12). Tačiau, lėtu, bet užtikrintu žingsiu į priek veržtis pradėjo ,,Sporto fėja". ,,Jotvingis" darė dvigubai daugiau klaidų, kas ir kišo koja pelnant taškus. Seto pabaigoje, svečiai palūžo - ,,Sporto fėja" spurtavo šešiais taškais ir iškovodami pergalę išlygino rungtynių rezultatą - 16:25 (2:2).

Iki penktojo seto vidurio vyko lygi kova (5:5; 8:8). Nebuvo galima nuspėti kas džiaugsis pergale. Ir tik seto pabaigoje ,,Jotvingis" susikaupęs ir suėmęs save į rankas, surengė kelias rezultatyvias atakas ir užbaigė setą savo pergale - 10:15 (2:3).

Po rungtynių, Kazlų Rūdos ,,Jotvingio" kapitonas Eduardas Norkus komentavo: ,,Iš tiesų nebuvom stipriausio sąstato. Pirmas setas buvo sunkus, pamatėm, kad blogai stovim, pakeitėm sustojimą. To turbūt užteko, kad laimėt varžybas. O šiaip tai buvo sunku, labai sunku." Na, o ,,Sporto fėjos kapitonas Gintaras Lekavičius teigė: ,,Šiandien pritrūko treniruočių. Toliau stengsimės daugiau treniruotis ir nugalėt priešininkus. Varžovų komanda patyrusi, gal geriau susižaidusi, todėl ir pralošėm."

Puslapis peržiūrėtas: 3691

Komentarai