Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs NUTPA (1:3)

,,Nutpa“ svečiuose nepasigailėjo ,,Kauno technikos kolegijos“

,,Nutpa“ svečiuose nepasigailėjo ,,Kauno technikos kolegijos“

Vasario 21d. 20:15 val. Kauno technikos kolegijoje įvyko B lygos varžybos, kuriose susitiko aikštelės šeimininkai ,,Kauno technikos kolegija" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Nutpa" ekipa. Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Nutpa" rezultatu - 1:3 (25:23; 10:25; 14:25; 11:25).

Pirmasis setas prasidėjo puikiu ,,Kauno technikos kolegijos" žaidimu. Pradžioje rezultatas buvo lygus (6:6), tačiau šeimininkai taškas po taško veržėsi į priekį. ,,Nutpa" ekipa buvo nesusikaupusi, ir tik setui artėjant prie pabaigos, išgąsdino varžovus sumažinę skirtumą iki dviejų taškų (24:22). Visgi, lemiamą tašką pelnė ,,Kauno technikos kolegija" - 25:23 (1:0).

Antrajame sete žaidimas pakrypo kita linkme. ,,Nutpa" ėmė demonstruoti savąjį žaidimą, ir negailestingais smūgiais atakavo varžovus. ,,Kauno technikos kolegijai" sunkiai sekėsi susidoroti su varžovų kamuoliais, seto metu vaikinai savo jėgomis pelnė vos keturis taškus, o likusius susikrovė iš priešininkų daromų klaidų. Žaidimas vyko ilgomis atakomis, abi komandos nevengė statyti užtvarų, tačiau stipresni buvo ,,Nutpa" seto pergalę iškovoję rezultatu - 10:25 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi toks pat scenarijus. ,,Nutpa" nesiliovė atakavusi savo varžovų. Seto metu svečiai padarė vos kelias klaidas, na, o ,,Kauno technikos kolegijai" ir toliau sunkiau sekėsi tiek puolime, tiek gynyboje. Setą užtikrintai laimėjo ,,Nutpa" ekipa - 14:25 (1:2).

Ketvirtasis setas niekuo nesiskyrė nuo prieš tai buvusių. Nuo seto pradžios svečiai rodė pranašumą (1:10). ,,Kauno technikos kolegija" palūžo ir nebesugebėjo atsitiesti po pralaimėtų setų. Kaip tuo tarpu ,,Nutpa" ir toliau negailestingai rinko taškus ir pergalingai žengė pergalės link. Setas baigėsi keturiolikos taškų pranašumu svečių naudai - 11:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Nutpa" kapitonas A.Laučius komentavo: ,,Pirmam sete labai atsipalaidavom. Nepratę tokioj didelėj salėj lošt, mažoj salėj tai ir sienos padeda, greitai kamuolys vaikšto."

Puslapis peržiūrėtas: 5244

Komentarai