Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KSM Startas ‒ Tinklo draugai (3:1)

,,KTU“ merginų pergalė prieš ,,KSM Startą“

,,KTU“ merginų pergalė prieš ,,KSM Startą“

Lapkričio 23d. Kauno technologijos universiteto architektūros ir statybos fakultete įvyko Dailiosios lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,KTU" (šeimininkės) ir ,,KSM Startas" ekipa (svečiai). Po keturių setų kovos nugalėjo ,,KTU" merginos - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkių pranašumu. ,,KTU" merginos nuo pat seto pradžios rodė kas yra aikštelės šeimininkės - jos spurtavo vienuolikos taškų atkarpa ir įgavo nemenką pranašumą (22:8). Komandą labiausiai į priekį vedė Ieva Kerutytė, kuri buvo rezultatyviausia šitame sete. Viso seto metu ,,KSM Starto" merginom nepavyko atrasti savojo žaidimo, todėl pergalė atiteko ,,KTU" ekipai - 25:11 (1:0).

Antrajame sete kartojosi panaši situacija. Nuo pat pradžios iniciatyvos ėmėsi ,,KTU" merginos. Merginos rodė gražų komandinį žaidimą, rengė atakas, kurios virsdavo taškais. Tuo tarpu, ,,KSM Startas" ekipos merginoms sekėsi sunkiau gynyboje bei puolime. Setas baigėsi šeimininkių pranašumu - 25:14 (2:0).

Trečiajame sete užvirė nuožmesnė kova. ,,KSM Startas" merginos suėmė save į rankas ir nebenusileido taip lengvai, prie pelnytų taškų šiame sete ypač prisidėjo Greta Pulkauninkaitė ir Deimantė Mockutė. Abi komandos rodė savuosius žaidimus ir nė nekėtino pasiduoti. Iki pat seto pabaigos vyko apylygė kova. Kol galiausiai lemiamus taškus pelnė ,,KSM Startas" merginos - 22:25 (2:1).

Ketvirtajame sete vyko permaininga kova. Pradžioje rezultatas buvo lygus,  tada į priekį ėmė veržtis aikštelės viešnios. Šeimininkės nieko nelaukdamos atsakė tuo pačiu ir vėl išlygino rezultatą (14:14). Tačiau, ,,KSM Startas" merginos ėmė klysti daugiau kartų, bet tai nesutrukdė, ir toliau lyginti rezultatą (24:24). Visgi, komanda nugalėtoja galėjo būti tik viena, todėl nugalėjo ,,KTU" ekipa - 26:24 (3:1).

Po varžybų ,,KSM Startas" ekipos trenerė Edita Simonavičienė komentavo: ,, Su kiekvienom varžybom ateina pasitikėjimas savimi. Šiendien kaip bebūtų, pasitaikė vyresnės žaidėjos, tai jaunoms žaidėjoms yra kažkoks nepasitikėjimas savimi, bet su kiekvienom varžybom vis drąsiau ir drąsiau. O kaip patiki savimi ir žaidimas atsiranda. Dar aišku labai daug nepaduodam kamuolių, čia mūsų pagrindinė bėda, taip pat kaip ir prastas priėmimas."

Puslapis peržiūrėtas: 4233

Komentarai