Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs NUTPA (3:1)

Pavasario „Sportturas“ vyrų 6x6 taurės trečiosios vietos laimėtoja ‒ „Tinklo inžinerija“! (Video)

Pavasario „Sportturas“ vyrų 6x6 taurės trečiosios vietos laimėtoja ‒ „Tinklo inžinerija“! (Video)

Gegužės 16 d. Rio Arenoje vyko Pavasario "Sportturas" vyrų 6x6 taurės finalai. Rungtynėse dėl trečiosios vietos susitiko "Tinklo inžinerija" ir "NUTPA" komandos.  "Tinklo inžinerija" geriau pradėjo rungtynes ir savo padavimais apsunkino "NUTPA" komandos žaidimą, kuriai sunkiai sekėsi priimti kamuolius. Prasti priėmimai turėjo įtakos perdavimams ir puolimui, kuris per pirmuosius du setus labai buksavo. Tuo tarpu "Tinklo inžinerija" tiksliau priimdavo, geriau skirstė kamuolius puolėjams ir pastarieji efektyviau žaidė puolime. Pastaroji ekipa ir laimėjo pirmuosius du setus rezultatu 25:20 ir 25:22. 

Trečiajame sete "NUTPA" komanda neturėdama kur trauktis mobilizavosi ir sužaidė geriausią setą rungtynėse, vien tik puolime po tikslių perdavimų pelnė 14 taškų, dar pridėjo keturis "ACE'us" ir šventė pergalę sete rezultatu 26:24.

Ketvirtojo seto metu vėl viskas grįžo į tas pačias rungtynių pradžios vėžias. "NUTPA" sunkiai rinko taškus puolime, o "Tinklo inžinerija" pirmavo rezultatu 15:6, 22:14 ir 24:17. Tačiau "NUTPA" sukaupusi visą kovingumą nesiruošė pasiduoti ir kilo į šturmą, kuris leido padaryti keturis taškus iš eilės ir priartėti 21:24. Deja, tai buvo per vėlai ir "Tinklo inžinerija" ekipa pelniusi paskutinį tašką šventė pergalę sete rezultatu 25:21 bei rungtynėse rezultatu 3:1.

Naudingiausiu rungtynių žaidėju pripažintas "Tinklo inžinerija" komandos žaidėjas Dalius Kibirkštis.

Puslapis peržiūrėtas: 37855

Komentarai