Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ Tinklo draugai vs LSMU (2:3)

,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai“ namuose pralaimėjo prieš ,,LSMU“

,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai“ namuose pralaimėjo prieš ,,LSMU“

 Gruodžio 6d. 17:30val. V.Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje susitiko dailiosios lygos komandos: ,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai" (šeimininkės) ir ,,LSMU" (svečiai). Po įtemptos kovos pergalė atiteko į svečių rankas, rezultatu - 2:3.

Rungtynėms prasidėjus iniciatyvos ėmėsi ,,LSMU" komanda, kuri nuo pat pirmųjų taškų iki seto vidurio aktyviai pirmavo (rez. 6:10; 8:13; 11:14). Tačiau setui įsibėgėjus atkakliosios ,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai" žaidėjos varžoves ne tik prisivijo, bet ir aplenkė (rez. 17:14). ,,LSMU" žaidėjos taip pat nenusileido ir jau greitai išlygino esamą rezultatą (rez. 19:19). Seto pabaiga buvo intriguojanti, nes tiek viena, tiek kita komanda žaidė vos vieno taško persvara. Rezultatas - 26:24 (1:0).

Antrasis setas buvo nenuspėjamas. Šįkart abi komandos nenusileido viena kitai (rez. 4:4; 7:9; 11:12). Bet neilgai trukus svečių ekipa vis ryškesne taškų persvara judėjo tolyn (rez. 14:19; 19:24). Tuo tarpu šeimininkėms koją kišo aikštelėje daromos klaidos. Net atlikti keitimai ir išnaudotos minutinės pertraukėlės situacijos iš esmės nekeitė, seto pabaiga - 20:25 (1:1).

Trečiasis setas ir vėl intrigavo. Šeimininkės vis dar stengėsi pasipriešinti savo vyresnėms konkurentėms (rez. 3:1; 4:2), tačiau ,,LSMU" komandos žaidėjos greitai susigriebė ir ėmėsi iniciatyvos atitoldama nuo priešininkių vis didesne taškų persvara (rez. 5:6; 10:13; 12:19). Net 8t. šiame sete pelnė komandos lyderė J.Bytautaitė. Seto pabaiga užtikrinta - 15:25 (1:2).

Ketvirtajame sete, rodės, kad ,,LSMU" ir vėl užtikrintai judės savo tikslo link (rez. 0:2; 4:5), tačiau šeimininkės pačiu laiku ėmėsi iniciatyvos ir žaidimo vairą laikė tvirtai abejomis rankomis (rez. 10:5; 14:8; 17:13). Šįkart fortūna vėl atsisuko į jų pusę suteikdama šansą šiandieną laimėti. Seto pabaiga - 25:18 (2:2).

Paskutinis, lemiamas setas, parodė, kuri komanda šiandieną verta nugalėtojo titulo. O viskas įvyko labai greitai, nes ,,LSMU" komanda susikaupė ir stengėsi daryti tai, ką geriausiai moka (rez. 1:6; 3:8). Seto pabaiga užtikrinta - 5:15 (2:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos treneris P. Mockus komentavo: ,,Trūksta tų žaidėjų gerų, yra vienas centras, kuris čia pagrindinį darbą padaro ir galutiniam rezultate vistiek parodo, kad pergalė mūsų."

,,KSM Startas ‒ Tinklo draugai" trenerė E. Simonavičienė komentavo: ,,Pačios bijo savo šešėlio. Lyg taip eina žaidimas ir viskas gerai, o po pirmos klaidos pasimeta. O stovi žmonės vyresni, ramiai žaidžia ir žaidžia. O mes... blaškomės. Vienas veiksmas labai gražus, du blogi. Kai susitvarkė padavimas pradėjom žaisti."

Puslapis peržiūrėtas: 4342

Komentarai