Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Kauno technikos kolegija (3:0)

„Vitameda“ namuose nugalėjo „Kauno technikos kolegijos“ ekipą

„Vitameda“ namuose nugalėjo „Kauno technikos kolegijos“ ekipą

  Rugsėjo 28d., 18:15 val. Kauno maisto pramonės mokykloje įvyko Rudens "Sportturas" taurė 2017 grupės varžybos. Aikštelėje jėgas surėmė "Vitamedos" ekipa (šeimininkai) ir "Kauno technikos kolegija" svečiai. Po trijų setų kovos pergale džiaugėsi "Vitamedos" vyrai, rezultatu - 3:0.

 Pirmasis setas prasidėjo lygia kova, tačiau nieko nelaukdami svečiai, naudodamiesi šeimininkų daromomis klaidomis spurtavo ir išsiveržė į priekį (6:11). "Vitamedos" ekipos tinklininkai suėmė save į rankas ir pasivijo varžovus. Nuo tada vyko kova taškas į tašką, tačiau šeimininkai nuolat turėjo minimalią persvarą, kurią ir išsaugojo iki pat seto galo, ir laimėjo jį, rezultatu - 25:23 (1:0).

 Antrasis setas prasidėjo aikštelės šeimininkų pelnytais taškais. Viso seto metu jie laikė varžybų vairą savo rankose ir ryžtingai rinko taškus. Kad ir kaip stengėsi "Kauno tehnikos kolegijos" tinklininkai susiimti, dėja, pastangos buvo bevaisės. "Vitameda" antrąjį setą nugalėjo sausu rezultatu - 25:10 (2:0).

 Trečiasis setas buvo labai panašus į pirmąjį, šeimininkai kiek atsipalaidavo po lengvai laimėto antrojo seto, ir leido svečiams pasivyti juos. Tačiau visą komandą šios dienos rungtynėse tempęs "Vitamedos" ekipos kapitonas R.Pocius (net 13 rezultatyvių padavimų), puikiai sužaidė ir paskutiniąjame sete, kuriame "Kauno technikos kolegija" turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą, rezultatu - 25:23 (3:0)

Puslapis peržiūrėtas: 4645

Komentarai