Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Sporto fėja (3:2)

Įtemptoje kovoje ,,Kauno TPMC“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

Įtemptoje kovoje ,,Kauno TPMC“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

Spalio 2d. 18:15 val., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 2017 I turo grupės varžybos. Jėgas surėmė ,,Kauno TPMC" (aikštelės šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykusi ,,Sporto fėjos" ekipa. Po permainingos penkių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Kauno TPMC" ekipa, rezultatu 3:2.

Pirmojo seto pradžia buvo palankesnė ,,Sporto fėjai". Ekipa nuo pat pradžių rengė rezultatyvias atakas ir šiek tiek atitrūko nuo varžovų (5:8; 8:13). Tačiau tai truko neilgai, ,,Kauno TPMC" vaikinai pasinaudojo pertraukėle ir po jos į aikštelę grįžo nusiteikę ryžtingai - išlygino rezultatą (14:14) ir nebeleido priešininkams atitrūkti. Seto pabaigoje abi ekipos įnirtingai kovojo dėl kiekvieno taško, tačiau lemiamą pelnė ,,Sporto fėja". Setas baigėsi svečių pergale rezultatu - 23:25 (0:1).

Jau nuo pat antrojo seto pradžios buvo aišku, kad užvirs arši kova. Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai ir ėmė keistis rezultatyviomis atakomis. Tiek ,,Kauno TPMC", tiek ,,Sporto fėja" rodė stiprų nusiteikimą laimėti. Seto pradžioje ekipos rodė gražius komandinius žaidimus, mažai klydo. Iki seto vidurio rezultatas buvo apylygis (11:11; 14:15). Tačiau taškas po taško į priekį labiau išsiveržė ,,Sporto fėja", žaidėjai ,,eisavo", statė sienas (14:21; 20:24). Ir kai jau atrodė, jog seto pergalė atiteks būtent jiems, ,,Kauno TPMC" ekipa atsakė tuo pačiu, suėmė save į rankas ir spurtu užbaigė setą. Rezultatas - 26:24 (1:1).

Trečiasis setas prasidėjo žaidimu taškas į tašką. Nuo pat pradžių komandos ėmė keistis rezultaytviomis atakomis. Viso seto metu rezultatas buvo apylygis, jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kitą tuoj pasivydavo ( 11:11; 21:21). Ir tik seto pabaigoje ,,Kauno TPMC" vaikinai pasistengė šiek tiek labiau ir išplėšė pergalę. Prie pelnytų taškų ypač prisidėjo kėlėjas J.Lazdauskas ir puolėjai E.Norkus bei G.Tuska. Seto baigtis - 25:23 (2:1).

Ketvirtojo seto pradžia buvo tokia pati kaip ir prieš tai buvusių - ekipos keitėsi rezultatyviomis atakomis ir rinko taškus. Tik setui įpusėjus (13:13) iniciatyvos ėmėsi ,,Sporto fėja", jie perėmė varžybų vairą į savo rankas. Žaidėjai rodė komandinį susižaidimą ir rinko taškus. Prie pelnytų taškų ypač prisidėjo L.Kirchovas ir E.Beržinskas. Setas baigėsi svečių pergale, rezultatu - 17:25 (2:2).

Penktasis setas buvo permainingas kaip ir visos varžybos. Nebuvo galima nuspėti kuri komanda džiaugsis pergale. Žaidėjų veiduose matėsi užsispyrimas ir noras laimėti. Abi komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis ir ėjo pergalės link. Tačiau šiandien ,,Kauno TPMC" ekipa buvo šiek tiek stipresnė - jie džiaugėsi pergale. Rezultatas - 15:11 (3:2).

Po varžybų kalbintas ,,Kauno TPMC" kapitonas Eduardas Norkus komentavo: ,, Labai norėjom laimėt, setui bėgant darėm vis mažiau klaidų, varžovus vertinam gerai, jie eis dar toli."

Puslapis peržiūrėtas: 4839

Komentarai