Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: ASU vs Sporto fėja & TOP sport (1:3)

Mažosios taurės finale dėl trečios vietosios "Sporto fėja & Top Sport" pergalė prieš "ASU". (VIDEO)

Mažosios taurės finale dėl trečios vietosios "Sporto fėja & Top Sport" pergalė prieš "ASU". (VIDEO)

Balandžio 14d. (ketvirtadienį) 18:30val. ASU sporto salėje įvyko "C" lygos "Mažosios" taurės finalinės rungtynės dėl trečiosios vietos, kuriose susitiko "ASU" (šeimininkai) ir "Sporto fėja & Top Sport" (svečiai). Rungtynės buvo intriguojančios ir nenuspėjamos, tačiau pergalė atiteko į svečių komandos rankas."Sporto fėja & Top Sport" užbaigė rungtynes rezultatu - 1:3.

Rungtynių pradžia buvo palanki svečių komandos žaidėjams, kurie žaidimo aikštelėje demonstravo puikią komandos ataką bei sukauptą patirtį. Komanda šiame sete, priešingai nei "ASU" tinklininkai, padarė vos tris klaidas ir šį setą užbaigė triuškinančiu rezultatu - 11:25 (0:1).

Antrajame rungtynių kėlinyje azartą pagavo ir šeimininkų komanda. Ypač pasižymėjo komandos žaidėjas L.Kirchovas, kuris šiame sete pelnė septynis taškus, keturis blokus ir padarė vos vieną klaidą. Komanda galvą drįso iškelti spurtavusi atkarpa 10:1, tuo tarpu "Sporto fėja & Top Sport" komandos žaidėjams koją kišo daromos klaidos. Setas pasibaigė rezultatu - 25:14 (1:1).

Trečiasis rungtynių kėlinys buvo nenuspėjamas. Abi komandos parodė, kad mėgsta intrigą ir šioje rungtynių dalyje į priekį vėl išsiveržė svečiai, kurie net neleido "ASU" žaidėjams išlyginti rezultato. Nors vis dar buvo neaišku, kuri komandą pagriebs fortūną į savo rankas. Setas pasibaigė rezultatu - 19:25 (1:2).

Ketvirtasis rungtynių setas buvo ir vėl sėkmingesnis svečiams. Komandos kapitonas G.Lekavičius kėlė vieną po kito preciziškus kamuolius virš tinklo, o komandos draugai vertė juos lengvais taškais. Greita reakcija, stiprūs smūgiai ir lėmė šio seto pergalę aikštelės svečiams. Rungtynės pasibaigė rezultatu - 16:25 (1:3).

Po rungtynių "ASU" komandos treneris A. Kazlauskas trumpai pasakė: ,,Apie rungtynes galiu pasakyti, kad trūksta treniruotumo ir trūksta treniruočių".

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Puslapis peržiūrėtas: 41828

Komentarai