Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs La Vita Volley (1:3)

Cukrainis nusileidžia La Vita Volley ekipai 1:3

Cukrainis nusileidžia La Vita Volley ekipai 1:3

 Kovo 26 diena įvyko moterų Dailiosios A lygos rungtynes tarp šeimininkių Cukrainis ir La Vita Volley ekipų,kurias nesunkiai laimėjo svečių ekipa 3:1

Pirmas setą prasidėjo triuskinamai La Vita Volley ekipos naudai 5:1 14:2. Cukrinio ekipa buvo lyg ne savos ir pirmam sete sugebėjo pelnyti tik 9 taškus. Setą pralosdamos 25:9

Antro seto pardzia identiška Pyrmo La Vita Volley spurtuoja 10:3 ne palikdamos Cukrainio ekipai jokių šansų jas dasivyt ir laimi setą 25:13. Šiame sete pasiaukojanti žaidimą demonstravo Vilma Kandrotienė is La Vita Volley komandos.

Treciam sete svečių ekipa pasirodo atsipalaidavusi ir per daug pasitikinčios savimi,ko nepasakysi apie šeimininkių komanda, kuri į aikštelę išėjo rimtos ir susikaupusios. Šiame sete jau iniciatyva perima Cukrainio ekipa ir sercia LA Vita Volley ekipa jas vytis. 11:8 17:12.Cukrainis setą laimi 25:19. Šiame sete Cukrainio ekipa vedė į pergalę Vilma Ivanauskienė, Vaida Steponienė, Toma Vizgaitytė, Kotryna Kabašinskaitė.

Ketvirtam sete kova vyko taškas į tašką. Rezultatui tapus 18:18 fortuna nusišypso svečių ekipai ir įsiveržia I priekį 24:18 ir laimi setą 25:19. LA Vita Volley ekipa pergalės link vedė Indrė Gulbinienė, Vilma Kandrotienė, Simona Mačiulaitienė ir Giedrė Petronė. 

Puslapis peržiūrėtas: 4848

Komentarai