Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

„TOP Sport“ paplūdimio vyrų tinklinio lyga. II turas.

„TOP Sport“ paplūdimio vyrų tinklinio lyga. II turas.

 Vasario 3d. "RIO" smėlio arenoje įvyko antrosios ,,TOP Sport" paplūdimio vyrų tinklinio lygos pirmenybės, kuriose dalyvavo šešios komandos: ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos", ,,Nando", ,,Top Sport" ,,Vataip", ,,Raudondvaris", ir ,,Perkūnas".

Pirmosios rungtynės įvyko 10:00 val. Trečioje aikštelėje susitiko ,,Vataip‘‘ ir ,,Perkūnas‘‘. Rungtynės buvo gana įtemptos. Žaidime puikiai startavęs ,,Perkūnas‘‘ pirmąjį setą užbaigė 13:21 rezultatu. O štai antrajame ,,Vataip‘‘ pavyko revanšuotis – 21:10. Lemiamajame sete abi komandos įnirtingai kovojo dėl pergalės ir žaidė taškas į tašką, tačiau paskutiniuosius taškus pavyko iškovoti ,,Vataip‘‘ užbaigiant šias rungtynes rezultatu – 18:16 (2:1). Tuo pačiu metu, kitoje aikštelėje vyko ,,Nado‘‘ ir ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" varžybos. Šiose savo pranašumą pavyko įrodyti ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" komandai svariu rezultatu (Pirmasis setas baigėsi 10:21, antrasis – 12:21) 0:2.

10:40 val. aikštelę perleido ,,TOP Sport‘‘ ir ,,Raudondvario‘‘ komandoms. Pirmajame varžybų etape, komandos viena kitai nė akimirkai neleido atsipalaiduoti, žaidimas vyko taškas į tašką (rez.: 7:8; 8:9; 10:10...). Rezultatų mainus galiausiai užbaigė taiklia ataka Gintautas Martišius (,,Raudondvaris‘‘) – 22:24. Antrajame sete, žaidimas atkaklus, tik su ilgesnėmis taškų atkarpomis. Žaidimas baigėsi ,,Raudondvaris‘‘ pergale – 19:21.

,,TOP Sport‘‘ komandos žaidėjas Gintaras Staniulis neslėpė apmaudo po permainingos kovos ,, pirmą setą turėjome galimybę laimėti, jos neišnaudojom. O antrame sete, buvo kaip buvo, gal priešininkai daugiau pirmavo, bet manau lygi kova buvo. Taip jau būna sporte, kažkas turi laimėti.‘‘

11:20 val. Antrą kartą į aikštelę grįžęs ,,Perkūnas‘‘ šįkart jėgas išmėgino su savo varžovais - ,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" komanda. Pastarajai komandai sekėsi ir šioje dvikovoje (po iškovotos pergalės, ankstesnėse rungtynėse su ,,Nado‘‘).,,AKSA gelžbetonio konstrukcijos" pirmame sete įgijusi pranašumą – 10:21, nebepaleido ir antrajame žaidimo rate. Komanda iškovojo pergale 14:21 (0:2), o ,,Perkūnui‘‘ teko ir vėl nuleisti galvas.

12:00 val. ,,TOP Sport‘‘ susirungė su ,,Nado‘‘ ekipa. Pirmasis ir antrasis setai vienareikšmiškai priklausė ,,TOP Sport‘‘ – 21:11 ir 21:12 (2:0).

12:00 val. žaidimą pradėjo ,,Raudondvaris‘‘ ir ,,Vataip‘‘ ekipos. Nuo pirmojo seto pradžios, ,,Raudondvaris" išsiveržęs į priekį, savo pozicijos nepaleido iki pabaigos – 21:16. ,,Raudondvariui‘‘ ir šiose rungtynėse sekėsi rezultatyviai atakuoti priešininkus. Galiausiai antrojo seto pergale taip pat pavyko išlošti 21:18 (2:1). ir užbaigti dienos rungtynes dvejomis pergalėmis. ,,Vataip‘‘ nepavyko prisiimti servų žaidimo gale, per anksti atsipalaidavo, ko pasekoje tai ir lėmė tokią rungtynių baigtį.

,,Raudondvario‘‘ komandos atstovas, Gintautas Martišius po varžybų sakė jog ,, Raudondvario komanda susibūrusi šiemet, yra va tik mėnesiuką, po truputį tobulėjame. Varžovai mums šiandieną buvo palankūs, sekėsi neblogai ir ačiū. Laimėjome abi varžybas.‘‘

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 6379