Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs JTK Dobilas (2:3)

Svarbiose varžybose pergale džiaugėsi "JTK Dobilas" komanda. (VIDEO)

 Vasario 20d., 19:45 val., Kauno maisto pramonės mokykloje įvyko svarbus mūšis dėl geresnės pozicijos turnyrinėje lentelėje. Į kovą stojo šeimininkai "Vitameda" ir svečiai iš Jonavos "JTK Dobilas" tinklininkai. Ilgoje, reto grožio kovoje, svečiai po 5 setų kovos įrodė savo pranašumą prieš "Vitameda" komandą ir pakilo į 3-ąją vietą "C" lygos B grupės turnyrinėje lentelėje. 

Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų klaidomis. Tuo pasinaudodami, svečiai iš Jonavos įsiveržė į priekį (4:9). Pertraukėlės paprašę "Vitameda" žaidėjai atsigavo ir netrukus išlygino rezultatą. Nemažindami apsukų šeimininkai didino savo persvarą ir sumažinę klaidų skaičių įveikė varžovus pirmajame sete rezultatu 25:23.

Antroji varžybų dalis buvo kiek rimtesnė. Mažiau klaidų, daugiau darbo gynyboje ir puolime. Komandos apsikeisdavo taškais iki puse seto, kuomet šiokį tokį pranašumą įgijo "Vitameda" komanda. Tačiau neilgam, vėl gi laiku paimta pertraukėlė davė vaisių, "JTK Dobilas" ne tik panaikino 5 taškų deficitą, bet ir įsiveržė į priekį (17:22). Pergalingo seto iš rankų svečiai nepaleido. Jis baigėsi rezultatu (19:25). 

Trečiasis setas buvo itin inirtingas, komandos žaidė nuostabų žaidimą tiek gynyboje tiek puolime. Ši varžybų dalis iki pat seto pabaigos vyko taškas į tašką, tačiau nuovargis labiau matėsi svečių komandoje, kurie nusileido ir pralaimėjo trečiąjį setą rezultatu 25:20.

Ilgi taškai, atakos vargino komandas, tačiau paskutines jėgas atiduodami svečiai nepaleido šeimininkų į priekį, kad ir kaip jie gerai pultų. Tiesa, einant ketvirtajam setui į pabaigą, "JTK Dobilas" atsidūrė ties bedugne (17:13), tačiau tada komandai ugnelę įžiebė emocingai žaidęs A.Tamkus, kurio dėka komandos nariai atsigavo ir kiek netikėtai išplėšė ketvirtojo seto pergalę iš "Vitameda" komandos rankų. Ketvirtoji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 22:25.

Lemiame mūšyje jėgų turėjo daugiau šeimininkai, kadangi atsarginių suolelis buvo ilgesnis. Pradžia sėkmingesnė buvo "Vitameda" tinklininkams (5:2). Bet ir vėl lyg antrą kvėpavimą įgavę svečiai išlygino pranašumą, o netrukus ir patys priartėjo dideliu žingsniu link pergalės (5:10). "Vitameda" nebesugebėjo pasivyti varžovų, o "JTK Dobilas" džiaugėsi savo kovingumu iškovota pergale. Penktasis setas baigėsi 12:15.

Po varžybų "JTK Dobilas" kapitonas teigė: džiaugiamės pergale, varžovai buvo labai stiprūs, tačiau kovingumu ir komandišku žaidimu sugebėjome laimėti. Rungtynės buvo be galo sunkios, labai pavargome, tačiau buvo verta.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Rungtynių video. V setas.

Puslapis peržiūrėtas: 19063

Komentarai