Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KCSM (2:3)

Po permainingos kovos pergalę prieš "KTU" pasiekė "KCSM" komanda (VIDEO)

 Vasario 9 dieną, 20:00 val., Kauno Technologijos Universitete susitiko "C" lygos komandos - "KTU" bei "KCSM". Susitikime buvo galima išvysti daug atkaklios kovos bei sportinių emocijų. Nugalėtojams išsiaiškinti prireikė net penkių setų, ir nors keturis setus komandos žaidė labai atkakliai, tačiau paskutiniajame sete emociškai neatlaikę "KTU" žaidėjai turėjo pripažinti "KCSM" pergalę rezultatu 2:3.

Pirmojo seto pradžioje į priekį penkiai taškais šoktelėjo "KTU" komanda, tačiau varžovai jiems atsakė tuo pačiu ir nieko nelaukdami išlygino rezultatą. Vėliau žaidimas vyko taškas į tašką. Nors "KTU" komanda silpniau žaidė gynyboje, tačiau puolime jiems puikiai sekėsi - smūgiavimai skriejo galingai ir tiksliai. Žaidimui dar kiek pabangavus, "KCSM" komanda neatsilaikė ir pripažino šeimininkų pranašumą rezultatu 25:21.

Antrojo seto pradžioje žaidimas vyko vėl lygiai, tačiau neilgai trukus ėmė ryškėti "KCSM" komandos pranašumas. Jie išsiveržė į priekį keturiais taškais ir juos išlaikė iki seto pabaigos. "KTU" žaidėjai šiame sete daugiau klydo bei jiems nebe taip gerai sekėsi puolime. O čia galėjo pasigirti jų varžovai, kur puolamąja jėga pasižymėjo R.Vaškevičius bei E.Krikužas. Nors "KTU" žaidėjai buvo skirtumą sumažinę iki dviejų taškų, tačiau to nepakako ir "KCSM" komanda galėjo džiaugtis šio seto pergale rezultatu 21:25.

Trečiame sete situacija vėl apsivertė aukštyn kojom, dabar jau "KTU" žaidėjai diktavo savo taisykles ir setui įpusėjus jau dvigubai pirmavo prieš varžovus (12:6). Tačiau "KCSM" ekipa afektyviai išnaudojo minutės pertraukėlę ir šiekt tiek sustygavo savo žaidimą, kas leido jiems skirtumą sumažinti iki dviejų taškų (16:14). Vėliau komandos rodė labai atkaklų žaidimą ir tik seto pabaigą geriau sužaidę "KTU" žaidėjai galėjo užbaigti šį setą pergalingai rezultatu 25:21.

Ketvirtasis setas prasidėjo labai atkakliai, komandos kovojo dėl kiekvieno taško. Tačiau kiek vėliau aikštelėje vėl triumfavo "KCSM" žaidėjai. "KTU" ekipa nesugebėjo efektyviai apsiginti ir prarado šiek tiek taškų suklysdami. Nors "KTU" komanda ir buvo grėsmingai priartėję prie varžovų seto pabaigoje (18:20), tačiau "KCSM" komanda parodė didesnį nusiteikimą ir nugalėjo šiame sete rezultatu 20:25.

Nors pirmajį penktojo seto tašką pelnė ir "KTU" komanda, tačiau varžovai jiems pateikė nelauktą siurprizą - 8 taškų spurtą, po kurio šeimininkai visiškai palūžo. "KTU" komandos žaidėjai stipriai smūgiavo pro šoną, taip atiduodami lengvus taškus savo varžovams. "KCSM" komandai beliko tik pasidžiaugti lengvu penktuoju setu ir ji užbaigti rezultatu 4:15.

"KCSM" komandoje naudingiausiai rungtyniavo  P.Stankevičius, o daugiausiai taškų komandai pelnė R.Vaškevičius.

"KTU" komandoje naudingiausiai žaidė - R.Savickas.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Rungtynių video. V setas.

 

Puslapis peržiūrėtas: 18448

Komentarai