Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs LSMU (3:1)

,,Vitameda“ įveikė ,,LSMU“ ekipą

,,Vitameda“ įveikė ,,LSMU“ ekipą

Vasario 8d. 18:30 val. RIO Arenoje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Vitameda" (namų komanda) ir ,,LSMU" (svečių ekipa). Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Vitameda" - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Vitamedos" iniciatyva. Šeimininkai jau nuo seto pradžios atrodė susižaidę ir užsidegę noru laimėti. Tuo tarpu ,,LSMU" vaikinams sunkiai sekėsi surasti savąjį žaidimą, jie darė nemažai klaidų, kol ,,Vitameda" seto metu padarė vos kelias klaidas. Iki seto pabaigos aikštelės šeimininkai turėjo nemenką pranašumą prieš savo varžovus (20:9). Ir tik pačioje seto pabaigoje ,,LSMU" sugebėjo skirtumą šiek tiek sumažinti - 25:18 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo panaši kaip ir prieš tai buvusio. Setui prasidėjus rungtynių vairą savo rankose laikė ,,Vitameda". Šeimininkai jo nepaleido iki seto pabaigos, tačiau jie ėmė daryti daugiau klaidų, o tuo naudodamiesi varžovai ėmė rinkti taškus ir išlygino rezultatą - 23:23. Vyko įtempta kova, kiekviena rengiama ataka buvo intriuojanti ir daug žadanti kiekvienai komandai. Visgi, lemiamus taškus pelnė ,,LSMU" vaikinai - 25:27 (1:1).

Prasidėjus vis naujam setui, vyko vis nuožmesnė kova. Trečiasis ne išimtis. Seto žaidimą į savo rankas ėmė ,,Vitamedos" komanda, tačiau taškų skirtumas tarp komandų nebuvo toks didelis kaip prieš tai. ,,LSMU" vaikinai nuo varžovų atsiliko vos keliais taškais. Svečiai susižaidė, o šeimininkai ėmė dažniau klysti. Tačiau daromos klaidos nesutrukdė laimėti setą - 25:21 (2:1).

Ketvirtajame sete vyko atkakliausia kova. Viso seto metu vyko apylygė kova, o iki seto vidurio komandos žaidė taškas į tašką. Tiek, ,,Vitamedos", tiek ,,LSMU" tinklininkų jėgos buvo vienodos - rengė rezultatyvias atakas ir darė panašų skaičių klaidų. Iki seto pabaigos nebuvo aišku kam atiteks seto pergalė. Tačiau pačioje seto pabaigoje ,,Vitameda" dar labiau suėmė save į rankas ir pelnė lemiamus taškus - 27:25 (3:1).

Po rungtynių ,,Vitamedos" komandos kapitonas Raimundas Bendžiūnas komentavo: ,,Laimėjom sėkmės dėka, mums daugiau sekėsi. O šiaip žaidimas negražus, daug nepaduotų kamuolių tiek iš mūsų pusės, tiek iš varžovų." O Kęstutis Bradauskas pridūrė, jog komanda labai džaiugiasi, kad šiandien jiems vadovavo Raimundas Bendžiūnas.

Puslapis peržiūrėtas: 4652

Komentarai