Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs Marito (3:0)

Pirmose Didžiojo finalo rungtynėse „RIO Arena“ įveikė „Marito“ ekipą

Pirmose Didžiojo finalo rungtynėse „RIO Arena“ įveikė „Marito“ ekipą

 Gegužės 10 dieną, 20:00 val., Aleksandro Stulginskio universiteto sporto salėje, pirmosiose Didžiojo finalo rungtynėse susitiko ,,RIO Arena‘‘ ir ,,Marito‘‘ ekipos. Po trijų setų kovos, pergalę iškovojo ,,RIO Arenos‘‘ ekipos vaikinai, rezultatu 3:0 (25:19; 25:23; 25:14) ir finalinėse rungtynėse vienu žingsneliu priartėja ausko medalių link.

Pirmasis setas buvo apylygis, komandos žaidė "taškas į tašką" ir buvo galima tik spėlioti, kas bus šio seto laimėtojai. Šiame sete ypatingai išsiskyrė "RIO Arenos" komandos žaidėjas Justinas Laurinavičius, kuris savo rezultatyviu puolimu vedė ekipą į priekį. Tačiau žaidimu neatsiliko ir ant kulnų varžovams mynė "Marito" ekipos vaikinai, kurie ne tik puikiai atliko savo pozicijos darbą, tačiau ir protingu žaidimu pelnė savo komandai taškų tada, kai jų labiausiai reikėjo. Vis tik to nepakako, nes "RIO Arenos" ekipos tinklininkai dėjo visas pastangas nugalėti ir tai šiame sete jiems pavyko padaryti. Seto baigtis - 25:19 (1:0).

Antrajame sete vyko tikras nervų karas. Vaikinai aukojosi dėl kiekvieno kamuolio, žaidė fantastiškai tiek puolime, tiek gynyboje. Atrodo "RIO Arenos" ekipa jau išsiveržia keliais taškais į priekį, tačiau varžovai nieko nelaukdami atsirevančuoja ir pasiveja savo priešininkus (12;8; 20:15; 22:22). Vis tik seto pabaigoje mažiau klydę ir stabilesnį žaidimą parodę "RIO Arenos" ekipos tinklininkai sugebėjo išplėšti pergalę antrajame sete, rezultatu - 25:23 (2:0).

Trečiąjame sete "Marito" ekipos tinklininkai varžovams sugebėjo pasipriešinti tik pirmoje jo pusėje (9:8). Vėliau tinklininkai atrodo pavargo, nebesugebėjo susitvarkyti nei su puolimu, nei su gynyba, o "RIO Arenos" ekipa rinko taškus ir stipriai tolo nuo savo varžovų (19:9). "RIO Arenos" tinklininkai tiesiog smaginosi prie tinklo pelnydami taškus, o "Marito" atsakyti tuo pačiu nesugebėjo ir turėjo pripažinti varžovų pranašumą trečiajame sete ir šios dienos rungtynėse, rezultatu - 25:14 (3:0). "RIO Arena" vienu žingsneliu priartėja aukso medalių link. 

Po rungtynių kalbinta "RIO Arenos" ekipos trenerė J. Kontvainienė, sakė: "Sėkmė šiandien lydėjo mus, bet rytoj išaus nauja diena ir mes puikiai suprantame, kad viską reikės pradėti nuo nulio. Nedrįstu kažko prognozuoti, labai nurėtųsi nugalėti, bet viską parodys rytojus".

Kalbintas "Marito" ekipos treneris, V. Lauraitis, sakė: "Įvyko tai, kas įvyko. Taip ir turėjo būti, žmonės, kurie daugiau treniruojasi, daugiau dirba, jie ir turi geriau sužaisti. Bet rytoj mes bandysime kažką pasiekti".

Puslapis peržiūrėtas: 6463

Komentarai