Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Dobilas (3:0)

,,LSMU'' pergalė prieš ,,Dobilą''

,,LSMU'' pergalė prieš ,,Dobilą''

Lapkričio 8 dieną, LSMU VA sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,LSMU" ekipa (šeimininkai) ir ,,Dobilas" (svečiai). Po trumpų varžybų, užtikrintą pergalę pelnė ,,LSMU'' rezultatu 3:0.


Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis. Nuo pat pirmųjų taškų abi ekipos žaidė ryžtingai. Po to, šiek tiek didesnį pranašumą ėmė rodyti ,,LSMU'' komanda (rez.: 9:7; 15:13). Gerokai įsiveržus šeimininkams į priekį (rez.: 20:15), ,,Dobilo'' komanda pasiėmė minutės pertraukėlę. Grįžę į aikštelę svečiai, buvo nusiteikę taip lengvai neatiduoti taškų. Šeimininkams trūkus vos vieno taško iki pergalės (rez.: 24:17), ,,Dobilas'' netikėtai spurtavo septynių taškų atkarpą, taip sumažindami rezultatų skirtumą. Visgi, kad ir kaip stengėsi ekipa, lemiamas taškas atsidūrė ,,LSMU'' švieslentės pusėje - 25:22.


Antrasis setas buvo palankus salės šeimininkams. ,,LSMU'' ir toliau veržėsi į priekį, šįkart greitesniu tempu. Nors ,,Dobilo'' žaidėjai G. Kvedaravičius ir M. Savickas rengdami rezultatyvias atakas komandai pelnė nemažai taškų, varžovus buvo sunku pavyti. Svečiams nesisekė gynyboje, o paskutinį žaidimo tašką atidavė ,,LSMU''. Seto baigtis 25:21.


Trečiame sete rezultatai dėliojosi panašiai kaip ir pirmuosiuose žaidimuose. ,,LSMU'' žaidėjo A. Želvio taiklūs puolamieji smūgiai išblaškė ,,Dobilą'', komandai darėsi vis sunkiau rinkti taškus. Svečių rengiamos atakos, nesugebėjo pralaužti ,,LSMU'' ''statomų sienų''. Galiausiai ,,Dobilas'' turėjo pripažinti ,,LSMU'' pergalę šio vakaro rungtynėse. Varžybos baigėsi rezultatu 3:0 (25:19).
 

Puslapis peržiūrėtas: 5549

Komentarai