Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Aušrinė ‒ Titmaras (3:1)

Lemiamose rungtynėse „La Vita Volley“ palaužė Jonavos „Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą ir keliauja į pusfinalį

Lemiamose rungtynėse „La Vita Volley“ palaužė Jonavos „Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipą ir keliauja į pusfinalį

 Balandžio 11 dieną, 20:00 val., RIO Arenos sporto salėje, lemiamose atkrintamosiose ketvirtfinalio rungtynėse susitiko ,,LaVita Volley‘‘ (šeimininkės) ir ,,Aušrinė - Titmaras‘‘ (viešnios) ekipos. Po aršios keturių setų kovos, pergalę iškovojo ,,La Vita Volley‘‘ merginos, rezultatu 3:1 (25:20; 25:20; 9:25; 25:18).

Pirmasis setas prasidėjo "La Vita Volley" pelnytais taškais (7:1). Nors "Aušrinės-Titmaras" merginų ekipos startas buvo lėtas, tačiau neleido priešininkėms išsiveržti į priekį (19:18). Užverda tikra kova, abi komandos mainosi rezultatyviomis atakomis. Tačiau svečių daromos klaidos ir puikus šeimininkių puolimas leidžia "La Vita Volley" ekipai nugalėti pirmąjame sete, rezultatu -  25:20 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo lygia kova, tai viena, tai kita ekipa išsiverždavo į priekį ir antrojo seto nugalėtojos buvo nenuspėjamos iki pat jo pabaigos. Merginos fantastiškai žaidė tiek puolime tiek gynyboje, kovojo dėl kiekvieno taško, jautėsi, kad komandoms tai yra ypatingai svarbios rungtynės. Vis tik stabiliau sužaidusios rungtynių pabaigą, pergalę šventė "La Vita Volley" ekipos merginos, rezultatu - 25:20 (2:0).

Trečiąjame sete per anksti patikėjusios pergale, šeimininkės, tiesiog nesugebėjo pasipriešinti užsivedusioms Jonavos "Aušrinė - Titmaras" ekipos merginoms. Jos pergalės padovanoti nežadėjo ir triuškinamu rezultatu nugalėjo trečiąjame sete - 9:25 (2:1).

Ketvirtąjame sete gavusios šalto dušo "La Vita Volley" ekipa stojo į kovą iš naujo. Visą setą vyko arši kova dėl kiekvieno kamuolio ir nei viena ekipa nesugebėjo išsiveržti į priekį didesniu skirtumu (7:7; 15:15). Vis tik prie padavimo linijos atsistojusi S. Mačiulaitienė padavė tris neatremiamus padavimus, įvyko lūžis ir šeiminikės nugalėjo ketvirtąjame sete, bei šios dienos rungtynėse, rezultatu - 25:18 (3:1).

Po rungtynių kalbintaJonavos "Aušrinė - Titmaras" ekipos kapitonė R. Knatienė, sakė: "Varžybos buvo geros, visa komanda labai stengėsi, visos labai norėjo laimėti. Na, šiek tiek gaila, bet iš tikrųjų negaila, nes pralaimėta kovoje".

Klabinta "La Vita Volley" ekipos kapitonė I. Gulbinienė, sakė: "Labai džiaugiamės, kad laimėjome. Kovojome iš visų jėgų, neturėjome ką prarasti. Gaila, kad vieną setą atsileidome, bet ketvirtame atsigriebėme. Manau buvo graži kova". 

Puslapis peržiūrėtas: 7224

Komentarai