Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 vs Startas ‒ 2 (3:2)

„Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 laimi prieš Startas-2 ekipą

„Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 laimi prieš Startas-2 ekipą

 Dailiosios B lygos varžybose, susitiko „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ‒ 4 ir startas 2 ekipa. Laimi namų šeimininkės 3-2

Pirmame kėlinyje Startas-2 ekipa sunkiai pradeda varžybas. Sunkiai sekasi priiminėti kamuolius, o priimti kamuolius nepavyksta pakelti tiksliai. To negalima pasakyti apie salės šeimininkes. "Tinklo draugų" ekipa taškas po taško veržiasi pirmyn ir taip atsiplšusios laimi užtikrintą pergalę (25:19)

Antras setas apsivečia aukštyn kojomis. Čia savo pajėgumą parodo Startas 2 komanda. Per greitai patikėjusios pergalė, salės šeimininkės atsipalaiduoja ir tai joms kainuoja pralaimėtu setu (11:25)

Trečiame sete kėlinio pradžia buvo apyligė, tačiau į priekį vėl veržiasi "Tinklo draugų" ekipa. Po keletos pelnytų ace'ų, svečių ekipa pasimeta, o tai pajutusios priešininkės nepasiduoda ir greitai užbaigia kėlinį (25:15)

Ketvirtas setas - Starto 2 ekipos siurprizas savo priešininkėms. Nors šeimininkės kėlinį vėl "vedė" ir kotroliavo diktuodamos savo taisykles, tačiau Startas 2 nepasidavė ir laikėsi. 6 ac'ai ir dar pora taškų... Taip 11 taškų skirtumą iššvaisčiusi svečių ekipa laimi kėlinį. (24:26)

Penktas setas buvo žaidžiamas apylygiai, tačiau pranašesnės buvo „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas ekipos merginos, jos rezultatu (15:11) laimi kėlinį ir varžybas

Po rungtynių kalbinta laimėjusios komandos „Tinklo draugai“ ‒ KSM Startas komandos trenerė teigė "komanda nėra susižaidusi, tačiau tikiuosi kad ši pergalė leis vėl siekti aukštesnių rezultatų ir tapo atspirties tašku"

 

Puslapis peržiūrėtas: 2390

Komentarai