Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas 1 vs Diagnozė ‒ Tinklinis (3:1)

„Startas ‒ 1“ tapo pavasario „Sportturas“ moterų „Žaliosios“ taurės nugalėtojomis.

„Startas ‒ 1“ tapo pavasario „Sportturas“ moterų „Žaliosios“ taurės nugalėtojomis.

Gegužės 22 dieną įvyko pavasario "Sportturas" moterų "Žaliosios" taurės finalai, dėl pirmosios vietos susikovė "Startas - 1" ir "Diagnozė tinklinis". Po labai lygiavertės kovos nugalėjo "Startas - 1" komanda.

Pirmajame sete "Startas - 1" demonstravo nuostabų puolimą, tačiau į visus savo pelnytus taškus, jos atsakydavo savo klaidomis. "Diagnozė tinklinis" šiame sete klydo labia retai palyginus su jų priešininkėmis, todėl jos visą setą ir laiminėjo. Deja, bet seto pabaigoje "Startas - 1" susikaupė ir parodė charakterį laimėdamos šį setą rezultatu - 27:25 (1:0).

Antrajame sete vėl žaidimas buvo lygis, kiekvienu pelnytų tašku, priešininkės atsakydavo savuoju. Abi komandos demonstravo kokybiška žaidimą, nors ir daug klydo, bet savo klaidas taisydavo gerais padavimais ir puikiu puolimu. Šačiau seto pabaigoje geresni žaidimą pademonstravo komanda "Diagnozė tinklinis" ir jos laimėjo rezultatu - 23:25 (1:1).

Trečiasis setas niekuo nesiskyrė nuo kitu dvieju. Žaidimas buvo lygus, abi komandos aukojosi dėl kiekvieno kamuoliu, griuvo, kovojo. Tačiau "Startas - 1" demonstravo nuostabų puolima ir gražias kombinacijas, juos to dėka ir sugebėjo išplėšti šį setą ir varžovių rezultatu - 27:25 (2:1).

Ketvirtajame sete atrodė, kad "Diagnozėti tinklinis" pritrūko jėgu kovoti, jos leido "Startas - 1" komandai visiškai perimti iniciatyvą. Šiame sete "Startas - 1" smaginosi stipriais padavimais taip lengvai rinkdamos taškus jos ir laimėjo šį setą rezultatu - 25:15 (3:1).

Po varžybų laimėtojų trenerė Jolita Kontvainienė sakė: "Šis turnyras merginoms puiki galimybė pasitikrinti tai ką jos išmoko. Labai džiaugiuosi, kad abi mūsų komandos šiame finaliniame ketvirte sugebėjo laimėti ir puikiai užbaigti sezoną".

Tuo tarpu "Tinklinio diagnozė" komandos kapitonė Lina Kulikauskienė sakė: "Labai puikus turnyras, smagios varžybos labai stiprios priešininkės. Smagu buvo kovoti nors ir pralaimėjom, bet pažadu, kad kitą kartą laimėsim".

Laimėtojų komandoje naudingiausia žaidėja buvo išrinkta: Aistė Jurgelėnaitė.

 

Puslapis peržiūrėtas: 6420

Komentarai