Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (3:1)

Bellona metus pradėjo pergale

Bellona metus pradėjo pergale

 Šiandien, Sausio 8 d., Kauno technikos profesinio mokymo centre, "Dailiojoje" A lygoje susitiko Bellona ir KSMS - Heksa tinklininkės. Išsiaiškinti prireikė keturių setų, bet pergalę šventė šeimininkės Bellonos merginos 3:1.

Pirmame sete vyko gana atkakli kova, tačiau pabaigoje kiek tikslesnės buvo vyresnės Bellona tinklininkės ir jos triumfavo pirmame sete 25:23

Antrame sete toliau vyko kova taškas į tašką, Nugalėtojoms išaiškinti prireikė net 64 pelnytų taškų per abi komandas. Gale seto su įtampa geriau susitvarkė aikštelės šeimininkės ir jos dar kartą šventė pergalę antrame sete 33:31.

Trečiąjame sete KSM Startas - "Heksa" komanda jau tvirtai laikė persvarą savo rankose ir sugrąžino intrigą į šios dienos rungtynes įveikdamos Bellona komandą 17:25.

Na o ketvirtąjame sete Bellona merginos vėlgi buvo stipresnės ir šį setą laimėjo 25:20 bei tuo pačiu ir visas rungtynes rezultatu 3:1

Po rungtynių buvo pakalbinta nugalėtojų komandos kapitonė Tania Matekonis.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Sužaidėme neblogai, yra vietos kur tobulėti. Setų pabaigose brandžiau sužaisdavome. Mūsų varžovės buvo apylygės mums, dėl to džiugu laimėti prieš jas ir pradėti metus su pergale.

Puslapis peržiūrėtas: 6355

Komentarai