Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs Naktis (3:2)

"Kiilto" vargais negalais nugalėjo "Naktis" tinklininkus. (VIDEO)

"Kiilto" vargais negalais nugalėjo "Naktis" tinklininkus. (VIDEO)

 Vasario 18d. 18:00 val., Kauno SRC sporto salėje įvyko varžybos tarp šeimininkų "Kiilto" komandos ir svečių "Naktis" tinklininkų. Labai įtemptose rungtynėse, kuriose prireikė visų penkių setų, pergalė vis dėl to šventė šeimininkai. Pirmąjį setą gana lengvai laimėję pastarieji, antrąjį nusileido, o trečiajį laimėjo tik po labai atkaklios kovos. Ketvirtoje rungtynių dalyje svečiai įrodė, jog nepasiduoda ir sutriuškino varžovus, kurie lemiamajame sete susikaupė ir sutvarkė viską į savo vietas. "Kiilto" pergalę šventė rezultatu 3:2.

Pirmąjį setą labai sėkmingu spurtu pradėjo "Kiilto" tinklininkai. Nieko nelaukdami, ėmesi iniciatyvos ir gana nesunkiai, neleidę priešininkams net pagalvoti apie pergalę, laimėjo šį setą rezultatu 25:15.

Antrojoje varžybų dalyje matėsi kitoks vaizdas abiejų komandų pusėse. Šeimininkai nemažino apsukų ir žaidė stabilų žaidimą, tačiau įspūdingai šioje dalyje puolė varžovų lyderis G.Kaštaunas, kuris per šį setą surinko net gi 12 taškų ir taip padėjo komandai išlyginti setų rezultatą. Antrasis setas baigėsi rezultatu 20:25.

Padarę keleta keitimų, "Kiilto" tinklininkai iš pat pradžių ėmė vadžias į savo rankas ir sėkmingai pradėjo setą, tačiau jiems pabėgti neleidę priešininkai kibo į atlapus ir kovėsi iki pat galo. Trečiosios rungtynių dalies pabaigoje "Naktis" komanda turėjo 2 taškų pranašumą (21:23), tačiau tada patys padarė 3 klaidas iš eilės ir leido varžovams žengti labai svarbų žingsnį pergalės link. Trečiasis setas baigėsi rezultatu 26:24.

Ketvirtajame sete lyg ant sparnų atrodė "Naktis" komanda. Užsivedusi, puikiai dirbanti gynyboje ir mažai daranti klaidų- taip galėjom apibūdinti svečių komandą šioje rungtynių dalyje. Nesulaukę jokio pasipriešinimo ir išvedę šeimininkus iš pusiausvyros, laimėjo ketvirtąjį setą 14:25. 

Prasidėjus lemiamajam setui, aišku nebuvo niekas, komandos žaidė taškas į tašką. Pora sėkmingų atakų padarę šeimininkai įsiveržė į priekį, o pasikeitus aikštelių pusėms, svečiai išlygino rezultatą ir sugebėjo jį persverti (11:13). Tačiau su nervais ir užplūdusiomis emocijomis nesusitvarkę "Naktis" tinklininkai prarado persvarą ir turėjo pripažinti šeimininkų pranašumą 15:13.

 

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Rungtynių video. V setas.

Puslapis peržiūrėtas: 19055

Komentarai