Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Nemunas (3:0)

,,Tinklo inžinerijos'' pergalė prieš ,,Nemuną''

,,Tinklo inžinerijos'' pergalė prieš ,,Nemuną''

 Lapkričio 20 dieną, vyko ,,B‘‘ lygos vyrų rungtynės – jėgas išbandė ,,Tinklo inžinerija‘‘ prieš ,,Nemuno‘‘ ekipą. Šio susitikimo metu, ,,Tinklo inžinerijai‘‘ pavyko iškovoti pergalę, rezultatu 3:0.


Pirmame sete abi komandos žaidimo rezultatu mažai kuo skyrėsi viena nuo kitos. Iš pažiūros, ekipos žaidė apylygiai (rez.: 6:5; 11:11; 18:16), tačiau ,,Tinklo inžinerija‘‘ ne tik rinko taškus, tačiau ir tiek pat jų dovanojo ,,Nemunui‘‘ savo daromomis klaidomis. Tuo tarpu, ,,Nemuno‘‘ ekipai, atrodo, buvo suteikta mažiau šansų įsilieti į žaidimą, tad jų taškų lentelė – skurdi. Nors ir nedideliu skirtumu, visgi, pirmasis kėlinys baigėsi ,,Tinklo inžinerijos‘‘ pergale, rezultatu 25:21.


Sekančiame kėlinyje komandų žaidimas atrodė panašus kaip ir pirmame, skyrėsi tik rezultatų išsidėstymas. Iš pradžių ,,Tinklo inžinerija‘‘ spurtavo aštuonių taškų atkarpa, po kurio laiko ,,Nemunas atsakė tuo pačiu ir rezultatai tapo apylygiai. ,,Tinklo inžinerijos‘‘ žaidėjas T. Vyšniauskas stengėsi įjungti į žaidimą savo komandos narius skirstydamas jiems kamuolius. Nors kur kas didesnis komandinis žaidimas jautėsi šeimininkų komandoje, tačiau su klaidomis sunkiai sekėsi susidoroti. Visgi, ,,Nemunui‘‘ ir toliau vangiai ėjosi rinkti taškus, tad setas baigėsi dar vienu pralaimėjimu – 25:22.


Trečiame sete, ,,Tinklo inžinerijai‘‘ pagaliau pavyko apmažinti klaidų skaičių. Šiame sete į priekį komandą vedė ir daugiausiai pelnė taškų kėlėjas T. Vyšniauskas kartu su puolėjais L. Kuizinu bei D. Kibirkštimi. ,,Nemunas‘‘ atrodo stovėjo vietoje ir pasidavė diktuojamam ,,Tinklo inžinerijos‘‘ žaidimo tempui. Setas baigėsi 25:11 ir užtikrintai pergalę laimėjo ,,Tinklo inžinerija‘‘ 3:0.


Pasibaigus rungtynėms, ,,Tinklo inžinerijos‘‘ komandos treneris T. Vyšniauskas atsiliepė: ,, Rungtynių pradžioje darėme daug savų klaidų serve, puolime, todėl, žinoma, žaidėm apylygiai su varžovais. Norėčiau kuo greičiau sumažinti savų klaidų skaičių, kitaip prieš B lygos senbuves komandas neturėsim šansų. O bendrai - džiaugiuosi, manau pelnyta, pergale   ''
 

Puslapis peržiūrėtas: 5665

Komentarai