Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs LSU (1:3)

„LSMU“ namuose pralaimėjo „LSU“ merginoms.

„LSMU“ namuose pralaimėjo „LSU“ merginoms.

Lapkričio 12 dieną, "LSMU" sporto salėje susitiko šeimininkės "LSMU" ir svečių komanda "LSU". Po atkaklios keturių setų kovos nugalėjo "LSU" merginos.

Pirmajame sete jautėsi merginų jaudulys, jos dažnai klydo ir abi komandos tik sužaidusios gerą atkarpą, krisdavo į "duobę". "LSU" komanda pademonstravo gerą žaidimą statydamos užtvarą ir lemiamais taškais sugebėjo išplėšti seto pergalę rezultatu - 24:26  (0:1).

Antrajame sete "LSMU" merginos gan anksti susirinko didelią taškų persvarą (13:8) , tačiau "LSU" merginos parodė charakterį ir sugebėjo gryžti į varžybas. "LSU" išlygino rezultatą ir lemiamais taškais sugebėjo jiį perlaužti į savo naudą ir laimėtį šį setą rezultatu - 26:28 - (0:2).

Trečiajame sete "LSMU" vėl susikrovė didelią persvarą ir šį kartą jau varžovėm neleido jų pasivyti. "LSMU" šį setą atliko mažai klaidų ir demonstravo akiai gražų puolimą. Jos laimėjo rezultatu - 25:21 (1:2).

Ketvirtajame sete "LSU" komandos puolimas buvo nesustabdomas, jos rinko vieną tašką po kito stipriais smūgiais ir priešininkėm nepaliko jokių vilčių kovoti šiame sete. "LSU" šiame sete buvo geresnės nei varžovės ir laimėjo rezultatu - 18:25 (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 5311

Komentarai