Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM vs Kauno SRC (3:2)

"KCSM" jaunimas kiek netikėtai parklupdė vienus lyderių "Kauno SRC" ekipą. (VIDEO)

Vasario 12-ąją, "Kauno centro sporto mokyklos" aikštėje susitiko šeimininkai "KCSM" ir vieni grupės lyderių "Kauno SRC". Nors prieš rungtynes atrodė,kad "SRC" ekipai tai bus tik lengvas pasivaikščiojimas,kadangi jų sudėtyje yra ne vienas didelę patirtį sukaupęs žaidėjas,o varžovų komanda buvo sudaryta iš jaunimo,kuriems dar visa patirtis tik laukia ateityje. Visgi jaunimo ir patirties dvikovoje,galingai palaikomi savų žiūrovų bei demonstruodami didelį norą bei užsidegimą, jaunieji "KCSM" auklėtiniai 5-ų atkaklių setų dvikovoje sugebėjo palaužti varžovų pasipriešinimą ir šventė pergalę rezultatu 3:2 ( 25:20 ; 26:28 ; 20:25 ; 25:20 ; 15:9).

Susitikimas prasidėjo ,kiek netikėtu svečiams,šeimininkų spurtu 9:1. Visgi vėliau "SRC" ėmė mažinti atsilikimą ir galingais smūgiais ne kartą sugebėjo išversti varžovus iš kojų. "KCSM" mokyklos auklėtiniai demonstravo itin kokybišką žaidimą ir puikus susikalbėjimas tarp žaidėjų neleido paleisti turimos iniciatyvos,kas itin pykdė oponentus,kurie tokio pasipriešinimo nesitikėjo. Šeimininkams pirmaujant 18:17 jie surengė lemiamą spurtą 7:3 ir laimėjo pirmąjį setą 25:20.

Antrajame sete svečiai atrodė supykę ir nuo pat pradžių išsiveržė į priekį 6:3. Tačiau persvaros ilgai išlaikyti nepavyko,apmaudžios klaidos leido varžovams ne tik pasivyti bet ir susikrauti 4taškų pranašumą (15:11).  Setui einant į pabaigą "KCSM" pirmavo 22:18 ir jau beveik turėjo antrąjį tašką savo sąskaitoje,tačiau tuomet padarė keletą klaidų ir leido varžovams "užsikabinti" ir rezultatas tapo lygus 22:22. Atkaklioje seto kulminacijoje šaltesnius enrvus išlaikė "SRC" ir laimėjo šį setą 28:26.

Trečiajame ir vėl užvirė kova ir ekipos keitėsi pirmaujančiųjų rolėmis,o setui įpusėjus šeimininkai sugebėjo šiek tiek atitolti (16:12). Visgi tuomet jų žaidimas kiek stabtelėjo,o tuom kaip mat pasinaudojo "SRC" tinklininkai ir spurtavo 13:4 bei laimėjo antrąjį setą iš eilės 25:20 bei išsiveržė į priekį.

Ketvirtajame sete "SRC" tikėjosi galutinai sutvarkyti visus reikalus ir įrodyti,kad pirmojo seto pralaimėjimas tebuvo tik atsitiktinumas. Visgi kitokios nuomonės buvo "KCSM" vaikinai. Jie iškart šovė į priekį 12:7,vėliau ir 18:11. Kiek sunerimę svečiai išnaudojo abi savo pertraukėles ir bandė kilti į varžovų šturmą bei mažinti atsilikimą,tačiau prartėjus 20:24,patys suklydo ir leido šeimininkam laimėti šį setą 25:20 bei visą kovą nukelti į lemiamą,penktąjį setą.

Penktajame sete geriau startavo "SRC" ir itin emociškai reaguodami po kiekvieno laimėto taško pirmavo 6:3. Tačiau didelis sirgalių palaikymas ir trenerės raginimai sugebėjo nuteikti "KCSM" tinklininkus kovoti ir šie kaip mat spurtavo 9:1 bei perėmė tvirtai iniciatyvą (12:7). "SRC" nebesugebėjo atsigauti ir setą,rezultatu 15:9 laimėję "KCSM" žaidėjai įrodė,kad silpnas pirmenybių startas tebuvo startinis jaudulys,o įsibegėjus ši ekipa yra sunkiai įkandamas riešutas bet kuriai ekipai,ką puikiai įrodo jau 5pasiekta pergalė iš eilės.

Naudingiausi žaidėjai: 


"KCSM" : Patrikas Stankevičius (40), Aronas Kuliešius (13), Rokas Vaškevičius (8)

"Kauno SRC" : Jonas Lazdauskas (29), Nerijus Glodenis (11), Tomas Uroška (9)

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Rungtynių video.V setas.

 

Puslapis peržiūrėtas: 19212

Komentarai