Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Aušrinė ‒ Titmaras (1:3)

„Aušrinė ‒ Titmaro“ komanda išplėšė pergalę prieš „La Vita Volley“ ekipą

„Aušrinė ‒ Titmaro“ komanda išplėšė pergalę prieš „La Vita Volley“ ekipą

 Vasario 21 dieną, RIO arenos I aikštelėje susitiko Moterų "Dailiosios" lygos atstovės :„La Vita Volley“ (šeimininkės) ir  „Aušrinė ‒ Titmaras“ (svečiai) komandos. Po keturių setų kovos,  „Aušrinė ‒ Titmaras“ iškovo pergalę 1:3

Pirmame sete, šeimininkės jautėsi tarsi ne savo salėje. Sunkiai sekėsi susikaupti ir surengti netikėtą ataką. Nors Taip pat jaudulys jautėsi ir priešininkių aikštelės pusėje (4:4; 5:6).  „Aušrinė ‒ Titmaras“ komanda tarsi įgavo antrą kvėpavimą ir pradėjo sektis netikėtai užklupti savo priešininkes nepasiruošiusias gynyboje (6:10; 10:15). Nors "La Vita Volley" ekipa stengėsi vytis savo konkuriantes, tačiau tai buvo sunku. (14:24). Setas baigėsi rezultatu 15:25 svečių komandos naudai.

Antrasis setas buvo panašus į pirmąjį, tačiau apsikeitus aikštelėmis, sektis pradėjo šeimininkėms. Didžiulėmis atkarpomis tolo nuo savo priešininkių (9:5; 14:8). Nors  „Aušrinė ‒ Titmaras“ kapitonė ėmė minutines pertraukelės, tačiau per anksti jas išnaudojo ir nepavyko susikaupti žaidimui (19:9; 22:12). Seto baigtis buvo aiški po N.Leškienės smūgiuoto kamuolio. Rezultatu 25:13 baigėsi kėlinys.

Trečiame sete vyko įtempta kova. Komandos mainėsi taškais, kol įpusėjo kėlinys (4:4; 9:8; 12:12). "La Vita Volley" padarytos kelios klaidos tapo proga priešininkėms atitolti nuo jų (16:20). Abi komandos pradėjo klysti baigiantis kėliniui, gal įtakos turėjo nuovargis, o gal nesusikalbėjimas aikštelėje (23:23), ir rezultatas tapo lygus. Svečių ekipai pavyko surengti pora rezultatyvių atakų, kurios nulėmė kėlinio rezultatą (23:25)

Ketvitas kėlinys nuo pirmųjų taškų tapo "karštas" (7:7). Abi komandos žaidė gražų tinklinį, taškas trukdavo ilgai, nes abi komandos puikiai gynėsi. Tačiau sėkmės pradėjo trūkti šeimininkių komandai (11:16). Tai pastebėjusi  „Aušrinė ‒ Titmaras“ kapitonė R.Knatienė ragino savo komandos narias žaisti iš paskutiniųjų (14:23). Paskutinius taškus pelnė svečių komanda, su galingais smūgiais į priešininkų aikštelę (25:18)

Puslapis peržiūrėtas: 4756

Komentarai