Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Dobilas (1:3)

,,Dobilas“ įveikė ,,Kauno technikos kolegiją“

,,Dobilas“ įveikė ,,Kauno technikos kolegiją“

Lapkričio 22d. 20:15 val. Kauno technikos kolegijos sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Kauno technikos kolegija" ir svečių teisėmis atvykusi Jonavos ,,Dobilo" ekipa. Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Dobilas" - 1:3 (25:22; 9:25; 9:25; 16:25).

Pirmasis setas prasidėjo ,,Kauno technikos kolegijos" pranašumu. Vaikinai surengę rezultatyvias atakas išsiveržė į priekį. Tuo tarpu ,,Dobilui" sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime (10:6; 16:8). Setui artėjant prie pabaigos, svečiams pavyko sumažinti skirtumą (22:20), tačiau jų priešininkai nepasidavė, statė sienas ir pelnydami paskutinius taškus iškovojo pirmojo seto pergalę - 25:22 (1:0).

Antrajame sete žaidimas pakrypo visiškai kita linkme. Jau nuo pirmųjų taškų, ,,Dobilas" iniciatyvą ėmė į savo rankas ir atakavo varžovus (3:13; 8:22). ,,Kauno technikos kolegijai" sunkiai sekėsi pelnyti taškus, didžioji jų dauguma buvo iš varžovų darytų klaidų. Iki seto pabaigos ,,Dobilas" tvirtai laikėsi savo pozicijos ir triuškinančiai užbaigė setą - 9:25 (1:1).

Trečiajame sete kartojosi analogiška situacija. Jau nuo pirmųjų taškų ,,Dobilas" atakavo priešininkus, ace'avo ir didino savo pranašumą. ,,Kauno technikos kolegija" taip pat stengėsi rinkti taškus, tačiau svečiai buvo labiau susikaupę, žaidė užtikrintai ir stabiliai. Setas vėl baigėsi šešiolikos taškų skirtumu - 9:25 (1:2).

Ketvirtaji setą komandos pradėjo nesėkmingais padavimais. Šiame sete vyko lygesnis žaidimas. ,,Kauno technikos kolegija" nebenusileido varžovams taip paprastai. Visgi, ,,Dobilas" ir toliau laikėsi lyderių pozicijos ir toliau taikliai atakuodami iškovojo pergalę - 16:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Dobilo" kapitonas M.Savickas komentavo: ,,Pirmą setą žaidėm nenusiteikę, atsipalaidavę labai, darėm per daug klaidų, dėl to toks rezultatas ir yra, o toliau susikaupėm, ketvirtą setą vėl šiek tiek atsipalaidavom, bet vistiek visą laiką buvom prieky."

Puslapis peržiūrėtas: 5020

Komentarai