Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno RIO-Startas 2 vs Kauno kolegija (3:1)

Kauno RIO – Startas 2 įrodė savo pranašumą prieš Kauno kolegijos komandą.

Kauno RIO – Startas 2 įrodė savo pranašumą prieš Kauno kolegijos komandą.

Vasario 19d. RIO arenoje įvyko Aukščiausios A lygos pirmosios pusfinalio rungtynės tarp šeimininkų Kauno RIO – Startas 2 ir svečių Kauno kolegijos tinklininkų. Pergalę po keturių setų kovos iškovojo aikštelės šeimininkai RIO – Startas 2 komanda.

Rungtynės prasidėjo lygia ir sunkiai nuspėjama kova (10:10), Seto eigoje iniciatyvą perėmė aikštelės šeimininkai (19:15), nors Kauno kolegijos komandai ir pavyko sušvelninti atsilikimą iki (23:21), pergalės pirmajame sete iš savo rankų nepaleidę RIO – Startas 2 laimėjo pirmąją mačo dalį (25:21).

Antrajame kėlinuke geriau startavo šeimininkai (11:8), setui persiritus į antrąją pusę, RIO – Startas 2 dar labiau padidino turėtą pranašumą (18:12), tačiau tuomet charakterį pademonstravę Kauno kolegijos tinklininkai iš pradžių sumažino atsilikimą (20:18), o dar vėliau ir išlygino rezultatą (22:22), bet seto pabaigoje ir vėl geriau žaidę aikštelės šeimininkai laimėjo ir antrąją rungtynių dalį (25:23).

Trečiajame sete analogiškai, kaip ir antrajame geriau startavo RIO – Startas 2 (11:8), bet šį sykį svečiai Kauno kolegija nepaleido varžovų į priekį ir greitai sugebėjo išlyginti rezultatą (15:15). Kuomet rezultatas buvo lygus (18:18), aikštelės šeimininkai surezgė spurtą 6:3 ir atsidūrė per tašką nuo laimėto susitikimo(24:21), tačiau šaltakraujiškai sužaidusi Kauno kolegija sugebėjo atsitiesti iš nepavydėtinos situacijos (25:25) ir galiausiai laimėti trečiąją rungtynių dalį (25:27).

Ketvirtajame sete intrigos buvo mažiausiai RIO – Startas 2 nuo pat pradžių šovė į priekį (11:6) ir seto eigoje palaipsniui didino savo turėtą persvarą (20:11), galiausiai laimėdami rungtynes (25:14) ir taip švęsdami pirmąją pergalę Aukščiausios A lygos pusfinalio poroje.

Po rungtynių RIO – Startas 2 žaidėjas sakė:

Rungtynės buvo intensyvios, trečiajame sete jau buvome patikėję pergalę, kuomet buvome atsidūrę, berods per tašką nuo laimėto susitikimo, bet varžovai sugebėjo grįžti į kovą, smagu jog pavyko ir vėl susiimti ketvirtajame sete ir švęsti pergalę.

 

Puslapis peržiūrėtas: 8761

Komentarai