Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs Nemunas ‒ 2 (3:1)

,,Naktis“ nugalėjo ,,Nemunas ‒ 2“ ekipą

,,Naktis“ nugalėjo ,,Nemunas ‒ 2“ ekipą

Kovo 3 d. 19 val. "D" lygos varžybose susitiko šeimininkai, vieni iš grupės lydrių, komanda "Naktis" kurie kovėsi prieš svečių komandą, vienus iš lygos autsaiderių, "Nemunas-2" ekipą. Šiose varžybos "Naktis" sugebėjo patvirtinti savo lyderių statusą ir užtikrintai laimėjo varžybas rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas buvo labai įtemptas abi komandos varžybas pradėjo nusiteikusios laimėti. Nuo pat pirmų taškų užvirė kova ir žaidimas vyko taškas į tašką. Iki pat seto pabaigos nei viena komanda neturėjo didesnės nei trijų taškų persvaros. Tiek šeimininkų, tiek svečių komandos demonstravo stabilų puolimą ir gražią gynybą, abi komandos puikiai blokavo ir tik atėjus lemiamies, svarbiausiems, taškams "Naktis" parodė, susikaupimą ir pelnė keturis taškus iš eilės, kas ir leido jiems laimėti šį setą rezultatu - 25:22 (1:0).

Antrajame sete "Naktis" rodė daug geresnį ir gražesnį žaidimą. Visi jų komandas nariai puikiai puolė ir griovė priešininkų gynybines schemas. Nors "Nemunas - 2" visą seta stengėsi priešintis ir vytis savo priešininkus, jie dažnai svarbiais momentais klysdavo ir apmaudžiai atiduodavo priešininkams lengvus taškus. "Naktis" nauodojosi priešininkų dovanomis ir niekada neatleidę spaudimo sugebėjo laimėti rezultatu - 25:19 (2:0).

Trečiaje sete "Nemunas - 2" susikaupė ir sugebėjo užspausti priešininkus, kurie atliko keletą keitimų ir jų žaidimas pradėjo stipriai banguoti. Šiame sete "Nemunas - 2" labai gerai puolė ir priešininkai neradė jokių priešnuodžių prieš stiprius "Nemuno" smūgius. Tuo tarpu komandos "Naktis" žaidėjai dažnai strigo puldami, jų smūgius varžovai priimdavo ir grąžindavo atgal stipriau. Tačiau didelis klaidų skaičius niekada neleido "Nemunas - 2" ekipai atsipalaiduoti, visgi tai nesutrukdė jiems laimėti ir jie laimėjo šį setą rezultatu - 19:25 (2:1).

Ketvirtajame sete "Naktis" komanda vėl susikaupė ir išėjo į aikštelę pasiruošę nugalėti. Jie šiame sete labai gerai gynėsi ir atliko netgi dešimt užtvarų per šį setą. Negana to, jie dar ir puolime buvo nesustabdomi pelnydami taškus vieną po kito, nors ir priešininkai nebuvo pasiruošę lengvai atiduoti varžybų. Jie į stiprius smūgius atsakydavo tuo pačiu ir kabinosi pergalės link, tačiau šiek tiek pritruko sekmės ir jie pralaimėjo šį setą ir varžybas rezultatu - 25:22 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 5156

Komentarai