Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Tinklo draugai“ vs LSMU (0:3)

„Lietuvos jaunučių rinktinė“ pralaimi LSMU komandai

„Lietuvos jaunučių rinktinė“ pralaimi LSMU komandai

Šiandien, lapkričio 8d. 18:30 val. KSM „Startas“ sporto salėje susitiko dvi KTLM Moterų dailiosios „A lygos“ komandos: „Lietuvos jaunučių rinktinė“ (šeimininkai) ir LSMU (svečiai) ekipos. Po trijų setų kovos, svečių komanda šventė pergalę, rezultatu 0:3.

Pirmąjame sete, pirmuosius taškus pelnydama LSMU komanda pradėjo dominuoti tiek puolime, tiek gynyboje (0:3;6:8;11:13). Taip komandas dviejų taškų skirtumas skyrė beveik pusę kėlinio. „Lietuvos jaunučių rinktinė“ stengėsi žaisti taip, kaip reikalavo komandos trenėrė, tačiau žadiimas „nesiklyjavo“ taip kaip norėtąsi (12:18;15:23). LSMU ekipa užbaigia sėkmingai kėlinį pirmu tempu (17:25) 0-1

Antrasis kėlinys – persvara į savo rankas paima „Lietuvos jaunučių rinktinė“ (3:1). Tačiau šeimininkėms džiaugtis ilgai neteko, LSMU ekipa persveria rezultatą, puikiai demonstruodama savo susižaidimą (4:9;12:14). Žaidimas tęsiasi ir „Lietuvos jaunučių rinktinė“ net negalvoja pasiduoti – rezultatas lygus (19:19). Trumpą sąmišį LSMU ekipoje tuoj pat „užgęsina“ trenerio minutinė pertraukėlė, ir svečių ekipa persvėrusi rezultatą laimi kėlinį (22:25) 0-2

Trečiasis kėlinys - pradžioje žaidžiamas tolygiai, tačiau svečių ekipos net šešių taškų atotrūkis tampa sunkiu išbandymu „Lietuvos jaunučių rinktinei“. Nors merginos stengiasi iš paskutiniųjų, tačiau sunku pasipriešinti daugiau patirties turinčioms LSMU merginoms. (9:17;12:22). Paskutinis kelinio kamuolys atsimuša į tinklą ir nukrenta ant žėmės nuo „Lietuvos jaunučių rinktinės“ žaidėjos. Kėlinys laimėtas LSMU komandos naudai (15:25) 0-3.

 

Po rungtynių kalbinta „Lietuvos jaunučių rinktinės“ kapitonė teigė, kad „varžybos buvo sunkios, netaisyklingi priėmimai, žadimas pirmu tempu ir nenusiteikimas laimėti pakišo koją šiandien“. O į tai LSMU komandos kapitonė atsakė „mums labai patiko naujai sutvarkyta salė ir noriu palinkėti varžovėms sėkmės kitose sezono varžybose“.

Puslapis peržiūrėtas: 5557

Komentarai