Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Sporto fėja (3:1)

,,Vitameda“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

,,Vitameda“ nugalėjo ,,Sporto fėją“

Vasario 20d. 20 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygo rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Vitameda" ir svečių teisėmis žaidusi ,,Sporto fėja". Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Vitameda" - 3:1 (18:25; 25:13; 25:23; 25:15).

Pirmasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Tačiau setui įpusjus, ,,Sporto fėja" taikliais mušimais į varžovų aikštelės pusę rinko taškus ir didino savo pranašumą. ,,Vitameda" taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau žaidėjų daromos klaidos ir išsiblaškymas jiems kišo koją. Setas baigėsi ,,Sporto fėjos" pergale - 18:25 (0:1).

Antrajame sete ,,Vitameda" panašu, kad susikaupė ir nusprendė daugiau nebejuokauti. Jie pademonstravo puikų žaidimą puldami ir sulaužė priešininkų tiek priėmimą, tiek gynybą. "Sporto fėja" sunkiai atsakinėjo į stiprius oponentų smūgius ir patys tuo pačiu dažnai klydo puldami ir nesugebėjo pralaužti priešininkų užtvarū. ,,Vitameda" šiame sete parodė, kodėl jie šiandien yra favoritai ir laimėjo šį setą rezultatu - 25:13 (1:1).

Trečiajame sete ,,Vitameda" vėl atsipalaidavo ir ,,Sporto fėja" tuo pasinaudojusi surengė puikia kovą, kurią buvo gražu stebėti. Abi komandos dažnai keitėsi stipriais smūgiais ir vertė varžovus klysti. Užvirė kova ir abi komandos nenorėjo pralaimėti ir tik pačioje seto pabaigoje, ,,Vitameda" parodė savo sukauptą patirtį ir lemiamais taškai sugebėjo sužaisti geriau ir tiksliau, taip išplėšdami pergalę rezultatu - 25:23 (2:1).

Ketvirtajame sete ,,Sporto Fėja" atrodė palūžusi po praeito seto pralaimėjimo. ,,Vitamedos" komandos gretose N.Glodenis ir S.Janušauskas nesunkiai rinko taškus ir vedė savo komanda i priekį tuo tarpu ,,Sporto fėja" komandai labai sunkiai sekėsi užpulti savo priešininkus ir pelnyti taškus. Seto pabaigoje ,,Sporto fėja" atrodė sulūžusi, bandė dar kovoti, bet pastangų nepakako. Setą ir varžybas laimi ,,Vitameda" rezultatu - 25:15 (3:1).

Po rungtynių ,,Vitamedos" kapitonas R.Pocius komentavo: ,,Sekėsi kaip ir neblogai, nes laimėjom. Aišku galėjo būti 3:0, bet stipri komanda. Daug klydom pirmajame sete, pagrindinės klaidos viso žaidimo metu, vėl gi, nepaduoti kamuoliai, trūkumas treniruočių,  visi užsiėmę žmonės - sudėtinga suderint laikus. Džiaugiamės, kad laimėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 4810

Komentarai