Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs Aušrinė ‒ Titmaras (1:3)

Pirmosiose atkrintamosiose rungtynėse „La Vita Volley“ namuose turėjo pripažinti „Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipos pranašumą

Pirmosiose atkrintamosiose rungtynėse „La Vita Volley“ namuose turėjo pripažinti „Aušrinė ‒ Titmaras“ ekipos pranašumą

 Kovo 21 d. 18.45 val. RIO Arenos sporto salėje įvyko "Dailiosios" lygos atkrintamosios rungtynės tarp „La Vita Volley“ ir "Aušrinė - Titmaras" ekipų. Čia sėkmė šypsojosi viešnioms iš Jonavos, kurios salės šeimininkes įveikė rezultatu - 1:3 (26:28; 15:25; 25:21; 17:25).

Pirmąjį setą abi komandos žaidė taškas į tašką ir rungtynių lyderės pradėjo aiškėti tik partijos pabaigoje. Nors atrodė, jog jonavietės užtikrintai pirmauja (17:22), „La Vita Volley“ ekipai pavyko varžoves pasivyti, įvaryti streso, bei rezultatą padaryti lygiu - 24:24. Kaip bebūtų, „Aušrinė - Titmaras“ ekipa susikaupė ir ryžtingai užbaigė setą rezultatu 26:28 (0:1).

Antrąjį setą triuškinančiai pradėjo aikštelės viešnios, kurios ėmėsi iniciatyvos ir startavo pirmaudamos rezultatu - 1:7. Seto eigoje "Aušrinė - Titmaras" ekipa vis laikė atotrūkį, tačiau pačioje pabaigoje nesusitvarkė su gynyba ir prisileido šeimininkes arčiau, tačiau stebuklas neįvyko ir jonavietės šventė pergalę ir antrąjame sete, rezultatu - 15:25 (0:2).

Trečiajame sete abi komandos žengė koja kojon, tačiau antroje seto pusėje vienas po kitos daromos viešnių klaidos suteikė jėgų šeimininkėms, kurios perėmė rungtynių kontrolę ir setą nugalėjo rezultatu - 25:21 (1:2).

Permainingas ir įtemptas buvo paskutinysis rungtynių setas. Nors atrodė, kad "Aušrinė - Titmaras" ekipa užtikrintai žengia į priekį, šeimininkės nepasidavė ir atkakliai, bei puikiai dirbusios gynyboje rezultatą išlygino iki 14:14. Tuomet fantastišką žaidimą žaidusios jonavietės sužaidė neįtikėtiną atkarpą 3:11 ir užtikrintai laimėjo ketvirtąjį setą, bei šios dieno rungtynes. Seto baigtis - 17:25 (1:3).

Po rungtynių kalbinta "La Vita Volley" ekipos kapitonė V. Kandrotienė, sakė: "Žaidėme ne pilnu sastatu, dėl ligos yra iškritę pusę komandos. Tikrai jautėsi žaidėjų trūkumas, o sužaidėme kaip sužaidėme".

Kalbinta "Aušrinė - Titmaras" ekipos kapitonė R. Knatienė, sakė: "Labai džiaugiamės, kad laimėjome. Ko gero komandoje buvo susikaupimas, vis tik svarbios rungtynės, dėl patekimo į ketvertuką. Ragais, nagais ir viskuo stengėmės nugalėti ir mums tai pavyko, visa komanda labai džiaugiasi dėl to".

Puslapis peržiūrėtas: 6209

Komentarai