Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs Korys (3:1)

,,Pervesk.lt“ iškovojo pergalę prieš ,,Korys“ ekipą

,,Pervesk.lt“ iškovojo pergalę prieš ,,Korys“ ekipą

Lapkričio 25d. 16:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Pervesk.lt" (šeimininkai) ir ,,Korys" (svečiai). Žaidimas tęsėsi keturis setus, pergalė atiteko ,,Pervesk.lt" komandai - 3:1.

Pirmojo seto pradžioje vyko apylygė kova. Ekipos bandė susikaupti ir atrasti savuosius žaidimus (8:8). Tačiau taškas po taško į priekį ėmė veržtis ,,Pervesk.lt" ekipa. Komandą į priekį vedė B.Prekeris, kuris stojęs prie padavimų linijos, be vargo ,,eisavo" ir rinko taškus(20:10). ,,Korys" dar bandė priešintis varžovams, bet ,,Pervesk.lt" įgavę pagreitį ir toliau laikėsi lyderių pozicijos - 25:13 (1:0).

Antrojo seto pradžioje priekyje buvo ,,Korys" ekipa. ,,Pervesk.lt" klydo, taip dovanodami taškus savo varžovams (5:10). Visgi, šeimininkai buvo nusiteikę rimtai, ir labiau sustrategavę savąjį žadimą ėmė rinkti taškus ir išsiveržė į priekį (15:12; 23:14). Jie iki seto pabaigos laikėsi lyderių pozicijos - 25:17 (2:0).

Trečiajame sete ,,Korys" ekipa į aikštelę grįžo nusiteikusi ryžtingiau nei prieš tai. Jau nuo pirmųjų taškų išsiveržę į priekį nepaleido pranašumo. Tai sutrikdė ,,Pervesk.lt" žaidimą, nors šeimininkai taip pat rinko taškus tačiau to nepakako laimėti trečiojo seto. Pergale džaiugėsi ,,Korys" ekipa - 20:25 (2:1).

Ketvirtasis setas prasidėjo lygiomis jėgomis. Abi ekipos pelnė taškus. Tačiau setui įpusėjus, geriau sekėsi ,,Pervesk.lt" ekipai. ,,Korys" komandai sunkiai sekėsi priimti kamuolius ir atremti varžovų atakas, tai atsispindėjo rezultate. Mačas baigėsi ,,Pervesk.lt" pergale - 25:16 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 5187

Komentarai