Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs La Vita Volley (3:2)

LSMU ivekė svečių komanda La Vita Volley

LSMU ivekė svečių komanda La Vita Volley

 Sausio 24d. ,,Dailiosios" A lygos varžybose susitiko šeimininku komanda ,,LSMU" ir svečiu ekipa ,,La vita volley" , po 5 setu kovos varžybas laimėjo ,,LSMU" 3-0.

Varžybas pradėjo ,,La vita volley" ekipa ir iš pradžiu viska ėjo letai , abi komandos rinko taškus viena paskui kita ir tada stagai svečiu komanda pelnė 8 taškus iš eilės (7:12). Įgyta persvara laikėsi beveik iki pat seto pabaigos, ,,LSMU" komandai beveik pavyko pasivyti priešininkes , tačiau ,,La vita volley" užbaigė seta savais taškais , rezultatu - 22:25 0-1.

Antrasis setas buvo panašus , abi komandos kovojo taškas į tašką (6:6 ; 7:7 ; 11:11). Bet šį kartą atsiplėšti pavyko ,,LSMU" komandai (15:11) , nors persvara ir nebuvo didelė , bet šeimininku ekipa ja išlaikė visa likusi seta ir svečiu komandai teko nusileisti , rezultatu - 25:19 1-1.

Trečiajame sete ,,LSMU" komanda buvo užsivedusi po praito seto pergalės , bet nuo ju neatsiliko ,,La vita volley" ekipa ir kova vėl vyko taškas į tašką (4:4 ; 5:5 ; 6:6). Bet tada ,,LSMU" ekipa parodė puikius derinius ir pelnė 8 taškus iš eilės (16:9). Tokia persvara pamačiusi svečiu ekipa dar bandė jį išlyginti , tačiau šį seta ,,LSMU" buvo stipresnės - 25:18 2-1.

Ketvitajame sete situacija apsivertė aukštyn kojom , nors taškų persvarą turėjo ,,LSMU" (7:3) , tačiau ,,La vita volley" net nesiruošė pasiduoti ir jos pasivyjusios varžoves dar ir įgavo taškų persvarą (7:10). Ši persvara išliko beveik visa likusi seta , nors ,,LSMU" bandė atgauti prarastus taškus , bet seto pabaigoje ,,La vita volley" dar labiau isiveržė į priekį ir jas aplenkti buvo per vėlu , - 20:25 2-2.

Penktasis setas buvo pats itempčiausias, nei viena komanda nenorėjo pasiduoti ir kovojo iš paskutiniuju. Tašku persvarą buvo tai vienos , tai kitos komandos pusėja (12:9 ; 13:14). Šeimininku komanda seto pabaigoje išlygino rezultata ir užbaigė varžybas savais taškais  - 16:14 3-2.

Puslapis peržiūrėtas: 3590

Komentarai