Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs KTU (1:3)

KTU pergalė prieš LSU

KTU pergalė prieš LSU

Š. m. lapkričio 27d. Moterų „Dailiosios“ „A“ lygos rungtynėse susitiko LSU (šeimininkai) ir KTU (svečiai). Laimėjo KTU, rezultatu 1:3.

Varžybos buvo įtemptos ir nenuspėjamos. Pradžioje pirmavo tai viena, tai kita komanda. Atkaklios varžytuvės vyko iki pat seto pabaigos, kur šeimininkės pritrūko poros taškų. Seto pabaiga 23:25 (0:1).

Antrame sete LSU merginos susiėmė ir pademonstravo puikų susižaidimą: kamuolį kėlė L. Simanavičiūtė, o smūgiavo L. Miklovytė su E. Stakeliūnaite. Šis, daugiausia taškų ekipai rinkęs, derinys atnešė sėkmę. Seto pabaiga 25:22 (1:1).

Trečiame sete šeimininkės prarado susikaupimą ir turėtą galią. Vieną po kito taškus kaupė KTU tinklininkės. Setas baigiasi gana greitai, rezultatu 16:25 (1:2).

Paskutinis, ketvirtasis, setas buvo sunkus abejoms pusėms. Pradžioje LSU išsiveržė į priekį, tačiau viešnios nepasidavė ir kovėsi iki pat galo. Atkaklumas atsipirko, tad KTU komanda triumfavo rezultatu 22:25 (1:3).

Paprašyta pakomentuoti, kaip sekėsi Jos komandai, KTU ekipos trenerė Audronė Jakupkienė šypsojosi: „Gerai sekėsi. Jeigu laimėjome, vadinasi - gerai.“

Puslapis peržiūrėtas: 5169

Komentarai