Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Tinklo draugai“ vs KTU (0:3)

KSM Startas ‒ ,,Tinklo draugai“ nepasipriešino ,,KTU“ merginoms

KSM Startas ‒ ,,Tinklo draugai“ nepasipriešino ,,KTU“ merginoms

Sausio 24 d. 18:30 val., Kauno sporto mokykloje įvyko Moterų ,,Dailiosios" A lygos rungtynės. Susitiko KSM Startas - ,,Tinklo draugai" (aikštelės šeimininkės) ir ,,KTU" (aikštelės svečiai). Po neilgai trukusios trijų setų kovos nu galėjo ,,KTU" merginos - 0:3.

Nuo pirmojo seto pradžios ,,KTU" ekipa ėmėsi iniciatyvos. Viešnios nieko nelaukdamos rengė rezultatyvias atakas, taip išsiverždamos nemenku persvara į priekį (4:11; 10:18). ,,Tinklo draugams" sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. Todėl, ,,KTU" iki seto pabaigos buvo išlaikė savo pranašumą ir vienareikšmiškai laimėjo setą - 13:25 (0:1).

Antrojo seto pradžios rezultatas buvo kiek kitoks. Iki 10-ojo taško abi ekipos žaidė taškas į tašką, tašiau kai rezultatas buvo 9:10, ,,KTU" merginos spurtavo keturiolikos taškų atkarpa, ir nepaliko jokios vilties varžovėms. Tuo tarpu aikštelės šeimininės nevengė daryti klaidų, sunkiau sekėsi priimti kamuolius ir apsiginti nuo priešininkių rengiamų atakų, setas baigėsi triuškinančia ,,KTU" pergale - 11:25 (0:2).

Trečiajame sete vyko kiek kitoks žaidimas. Pradžioje abi ekipos apsikeitė taškais (5:4), o tada KSM - Startas ,,Tinklo draugai išsiveržė į priekį. Merginos spurtavo devynių taškų atkarpa. ,,KTU" merginos prarado savąjį žaidimą ir negalėjo susikaupti. Tačiau toks žaidimas tęsėsi neilgai, nes aikštelės viešnios taškas po taško ėmė vytis priešininkes, ir setui artėjant prie pabaigos (17:18) išsiveržusios į priekė užbaigė šios dienos mačą savo pergale - 19:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 3447

Komentarai