Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Vitameda (2:3)

Atkaklioje kovoje ,,Vitamedos“ pergalė prieš ,,Tinklo inžineriją“

Atkaklioje kovoje ,,Vitamedos“ pergalė prieš ,,Tinklo inžineriją“

Lapkričio 27d. 20:40 val. Jono Žemaičio - Vytauto mokykloje (Daugiafunkciniame centre) vyko B lygos rungtynės. Dėl pergalės kovėsi aikštelės šeimininkai ,,Tinklo inžinerija" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vitameda" ekipa. Po ilgos ir atkaklios penkių setų kovos nugalėjo patyrusi ,,Vitamedos" ekipa - 2:3 (20:25; 25;14; 25:21; 20:25; 7:15).

Pirmasis setas buvo palankesnis ,,Vitamedos" ekipai. Aikštelės svečiai nuo pirmųjų taškų rodydami puikų komandinį žaidimą rinko taškus (3:12). ,,Tinklo inžinerijai" sunkiai sekėsi susikaupti ir rasti savąjį žaidimą, šeimininkams, prasčiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. Viso seto metu ,,Vitameda" laikė nemenką pranašumą savo pusėje, tik seto pabaigoje ,,Tinklo inžinerija" priartėjo prie varžovų, visgi stipresni buvo ,,Vitamedos" vyrai - 20:25 (0:1).

Antrasis setas buvo priešingas pirmajam. ,,Tinklo inžinerija" suėmė save į rankas ir nuo pirmųjų taškų ėmė taikliai atakuoti varžovus, šeimininkai spurtavo dešimties taškų atkarpa (11:1).  Aikštelės šeimininkai privertė priešininkus nejuokais sunerimti. Tik setui įpusėjus svečiai ėmė rinkti savus taškus, tačiau neužtektinai. ,,Tinklo inžinerija" įgavusi pagreitį ir toliau atakavo savo varžovus ir užtikrintai užbaigė setą - 25:14 (1:1).

Trečiajame sete vyko lygi kova. Nors seto pradžioje priekyje buvo ,,Tinklo inžinerija" (6:4; 10:5), ,,Vitameda" Išlygino rezultatą (13:13) ir toliau kovojo dėl pergalės. Bet tada, žaidimo sąlygas ėmė diktuoti aikštelės šeimininkai, palikdami priešininkus užnugaryje. Žinoma, aikštelės svečiai nenuleido rankų ir taip pat rengė atakas, ir nors jų smūgiai buvo stiprūs, tačiau ne retai netaiklūs. ,,Tinklo inžinerija"  setą užbaigė savo pergale 20:25 (2:1).

Ketvirtajame sete vėl vyko apylygė kova - komandos žaidė panašiu tempu. Tiek ,,Tinklo inžinerija", tiek ,,Vitameda" žaidė susikoncentravę į žaidimą ir stengėsi atlikti kuo tikslesnes atakas. Abi ekipos nevengė blokuoti varžovų mušamų kamuolių, todėl žaidimas buvo dar įtemptesnis. Visgi, ,,Tinklo inžinerija" ėmė daryti klaidas ir seto pabaigoje praradę pasitikėjimą savo jėgomis pergalę atidavė aikštelės veteranams ,,Vitamedai" - 20:25 (2:2).

Penktąjį setą užtikrinčiau pradėjo ,,Vitamedos" ekipa, tai privertė sunerimti ,,Tinklo inžinerijos" komandą. Jie ėmė klysti gynyboje, taip uždirbdami priešininkams taškus. Tuo besinaudodami svečiai ir toliau ryžtingai atakavo ir džiaugėsi šiandienos pelnyta rungtynių pergale - 7:15 (2:3).

,,Tinklo inžinerijos" treneris bei kapitonas T.Vyšniauskas komentavo: ,,Smagios rungtynės. Kaip ir dažniausiai būna susitikus apylygėms komandoms - laimėjo tie, kurie geriau susitvarkė su priėmimu ir darė mažiau klaidų. Likau patenkintas savo komandos bloku, tačiau vis dar žaidžiam banguotai, nerandam lyderio, kuris galėtų užpulti kritiniais momentais. Tikiuosi iki sezono pabaigos tokį rasim, o šiandien sveikinu priešininkus su pelnyta pergale 😉"

Puslapis peržiūrėtas: 5777

Komentarai