Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas vs Blokada (2:3)

Blokados pergalė prieš KSM Startas

Blokados pergalė prieš KSM Startas

Š. m. lapkričio 26d. B lygos rungtynėse, vykusiose Aušros gimnazijos sporto salėje, Blokada laimėjo prieš KSM Startą rezultatu 2:3.

Penkių setų varžybos buvo nenuspėjamos. Abi komandos labai stiprios, tad ir kova -  įspūdinga. Pradžioje varžovai ėjo koja kojon, tačiau vėliau šeimininkams pritrūko poros taškų. Seto pabaiga 23:25 (0:1).

Žaidimui įsibėgėjant, atrodė, kad svečiai be vargo nugalės KSM Startą. Pastarajai komandai trūko susikaupimo ir vienybės. Setas baigėsi rezultatu 18:25 (0:2), Blokados naudai.

Trečiame sete šeimininkai susiėmė ir pademonstravo atkaklumą. Panašu, to nesitikėję Blokados tinklininkai buvo išmušti iš vėžių ir padovanojo pergalę varžovams. Seto pabaiga 25:22 (1:2).

Susižaidusi KSM Startas ekipa laikė įtampą aikštelėje. Taškai krito pakaitomis abejoms pusėms. Arši kova baigėsi šeimininkų išpeštomis lygiosiomis. Seto pabaiga 25:23 (2:2).

Finaliniame sete svečiai parodė sugebėjimą susikaupti kritiškomis akimirkomis, tad pradžioje išsiveržė į priekį. Tuo tarpu priešininkai ne ką prasčiau susitvarkė su spaudimu ir jauduliu: rungtynės greitai grįžo į „taškas taškan“ schemą. Visgi pradžios klaidos buvo brangios ir atidavė pergalę Blokadai. Seto pabaiga 10:15 (2:3).

Paprašytas pakomentuoti varžybas, Blokados narys J. Račkauskas pripažino: „Sunkiai žaidėm. Jaunimas stiprus, bet, turbūt, patirtis nugalėjo.“

Puslapis peržiūrėtas: 5355

Komentarai