Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ RIO Arena vs Kauno kolegija (3:0)

„KSM Startas ‒ RIO arena“ nesunkiai įveikė „Kauno kolegiją“

„KSM Startas ‒ RIO arena“ nesunkiai įveikė „Kauno kolegiją“

Kovo 8 dieną, ketvirtadienį, 18.45 val. Kauno centro sporto mokyklos salėje susirungė dvi Kauno tinklinio mėgėjų „A lygos“ komandos: „KSM Startas - RIO Arena“ ir „Kauno kolegija“. Čia pergalę šventė aikštės šeimininkai, kurie „Kauno kolegijos“ ekipą nesunkiai įveikė rezultatu 3:0 (25:16; 25:19; 25:17).

Pirmasis setas prasidėjo be didesnės vienos ar kitos komandos taškų persvaros. Abi ekipos žengė greta, tačiau „Kauno kolegijos“ ekipa nesugebėjo atlaikyti šaunaus I. Mazūro ir M Mičiulio dueto, kurie kartu puikiai išnaudojo pirmo tempo puolimą ir pelnė taškus sklandžiai pergudraudami oponentų centrinius blokuotojus. M. Mičiuliui talkino A. Kuliešius ir E. Čepšys, kurie puikiai atakavo, bei padavinėjo rezultatyvius padavimus, ko pasėkoje „KSM  Startas - RIO Arena“ komanda pirmąjį setą laimėjo rezultatu 25:16 (1:0).

Antrajame sete „Kauno kolegijos“ tinklininkai rungtynių kontrolę perėmė į savo rankas ir setą pradėjo pirmaudami rezultatu 11:6. Čia sėkmingai atakavo V. Grikšas, jam su rezultattyviais blokais talkino M. Vyštartas ir R. Sirtautas. Kaip bebūtų, prie anksčiau minėto rezultato į padavimą šeimininkų komandoje atėjo M. Mičiulis, kuris stipriais bei taikliais padavimais išbalansavo varžovų komandą ir rezultatą išlygino iki 11:11. Toliau komandos vėl rinko taškus vieną po kito, „Kauno kolegijos“ tarpe rezultatyviai atakavo D. Žičkus ir M. Goris, tačiau esant rezultatui 15:15, „KSM Startas - RIO Arena“ komandos žaidėjas K. Šumskis vėl išbalansavo oponentų komandą ir jam padavinėjant šeimininkai rezultatą persvėrė iki 20:15. „Kauno kolegijos“ gretose komandai padėti į aikštelę išbėgo S. Smetonis, tačiau tai nepadėjo ir svečiams teko pripažinti savo pralaimėjimą rezultatu 19:25 (0:2).

Trečiasis setas taip pat prabėgo be didesnės intrigos. Čia šeimininkų komandos pasuotojas I. Mazūras sėkmingais, o taip pat ir rezultatyviais padavimais išvedė savo komandą į priekį rezultatu 5:0. Šiame sete „Kauno kolegijos“ ekipai nesisekė organizuoti atakų - daugelis jų liko toli už aikštelės ribų. Daug klaidų buvo padaryta liečiant tinklą bei prasčiau ginantis gynyboje. Šeimininkų gretose  taiklias atakas įgyvendino R. Vaškevičius, E. Čepšys, A. Kuliešius bei L. Kuizinas. Ko pakako, kad „KSM Startas - RIO Arena“ laimėtų ir trečiąjį setą rezultatu 25:17 (3:0).

Nugalėtojų komandos trenerė J. Kontvainienė teigė, jog ekipa rungtynes vertina kaip šaunią treniruotę prieš visą savaitgalį Kaune vyksiantį, jau tradicija tapusį, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai skirtą turnyrą.

Puslapis peržiūrėtas: 5537

Komentarai