Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno Kolegija vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (0:3)

„KSMS-HEKSA“ merginos iveikė „Kauno Kolegija“ ekipa.

„KSMS-HEKSA“ merginos iveikė „Kauno Kolegija“ ekipa.

 Sausio 24d. ,,Dailiosios" A lygos varžybose susitiko šeimininku komanda ,,Kauno kolegija" ir svečiu ekipa ,,KSM-Startas HEKSA". Važybos baigėsi rezultatu 3-0. ,,HEKSA" pergale.

Varžybas pradėjo svečiu padavimai ir jos nuo pat pradžios lengvai isiveržė į priekį (5:1). ,,Kauno kolegija" buvo siek tiek pasimetusi ir darė nemenkai klaidų , klaidastai pat darė ir ,,HEKSA" ekipa , bet išlaikyti taškų persvara joms tai netrugdė. Šeimininkų komanda bandė atgauti prarastus taškus , bet to padaryti nepavyko , setas baigėsi ,,HEKSA" pergale , rezultatu - 25:19 1-0.

Antrajo seto pradžia buvo įtemptesnė , nors ir persvara pradžioje įgavo ,,HEKSA" ekipa , bet ,,Kauno kolegija" neleido joms isiveržti ir tą skirtumą išlygino (5:5). Iki pat seto vidurio taškai ėjo tai vienai , tai kitai komandai , bet artėjant link pabaigos ,,HEKSA" ekipa susiėmė ir pelnė net 7 taškus iš eilės (22:14). Toks taškų šuolis buvo per didelis šeimininkų komandai ir joms teko nusileisti rezultatu - 25:15 2-0.

Trečiajame sete matėsi ,,Kauno kolegijos" užsidegimas , jos nenorėjo pralaimėti ir darė greitas ir stiprias atakas , bet svečiu ekipa nenusileido ir nebuvo galima nuspėti kuri komanda laimės. Persvara įgavinėjo tai viena , tai kita komanda ir tai tesėsi iki pat seto pabaigos. Atėjus seto galui ,,HEKSA" turėjo kelių taškų persvarą (23:20) ir tai padėjo joms laimėti varžybas , rezultatu - 25:23 3-0.

Puslapis peržiūrėtas: 3760

Komentarai