Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai vs NUTPA (1:3)

Dėl patekimo į „B“ lygos ketvirtfinalį ,,NUTPA'' iškovojo pergalę prieš ,,Startą ‒ Tinklo draugus''

Dėl patekimo į „B“ lygos ketvirtfinalį ,,NUTPA'' iškovojo pergalę prieš ,,Startą ‒ Tinklo draugus''

Kovo 20 dieną, 17:45 valandą įvyko draugiškos varžybos tarp Kauno sporto mokyklos ,,Startas – Tinklų draugų‘‘ ir ,,NUTPA‘‘ komandų. Po atkaklių keturių setų rungtynių pergalę iškovojo ,,NUTPA‘‘ žaidėjai, rezultatu 1:3.

Pirmajame sete nuo pirmųjų žaidimo minučių įsiveržė ,,Starto – Tinklo draugų‘‘ komanda (rez.:8:2). Jaunieji žaidėjai po žaidimo aikštelę judėjo vikriai ir energingai. Varžovai stabiliai ir nedideliu tempu artėjo prie salės šeimininkų (rez.:15:11; 16:15). Viso žaidimo metu lyderiaujančioji komanda seto pabaigoje suklupo. Per stiprūs padavimai bei atsivėrusios gynybos spragos taip ir neleido pelnyti lemiamo taško (rez.:24:21). Po pasiimtos ,,NUTPA‘‘ minutės pertraukėlės, žaidėjų lūkesčiai pasitvirtino – komanda iškovojo seto pergalę 24:26, (0:1).


Antrame sete abi komandos žaidė dar įnirtingiau ir tai rodė rezultatai. ,,NUTPA‘‘ komandos žaidėjai prieš aršiai nusiteikusią ,,Starto – Tinklo draugų‘‘ ekipą gynėsi ‘statydami sienas‘. Į gynybą įsitraukė kone visi žaidėjai. Tačiau šiame sete itin pasižymėjo N. Baltrušaitis ne tik pelnytais taškais, tačiau ir blokuotais mušimais, kuriam talkininkavo ir kėlėjas A. Laučius. Žaidimo charakterį parodžiusi ,,NUTPA‘‘ užbaigė dar vieną setą, rezultatu 22:25, (0:2).


Trečiame sete jaunieji tinklinio žaidėjai stengėsi kiek įmanydami lengvai nedovanoti priešininkams pergalės. ,,Starto – Tinklo draugų‘‘ komanda traukė net pačius sudėtingiausiai varžovų mestus kamuolius. Pagrindinė komandos jungiamoji grandis buvo Ž. Dzemyda bei kėlėjas T. Šablavinskas. Skaičiuojant paskutiniąsias žaidimo minutes, vis dar komanda nugalėtoja nebuvo aiški. Ekipos lemiamus taškus rinko taškas į tašką. (rez.:24:24; 25:25). Tačiau, ,,NUTPA‘‘ padarė klaidą, ir žaidimo pergale mėgavosi ,,Starto – Tinklo draugų‘‘ komanda, rezultatu 27:25, (1:2).


Ketvirtame sete tvirtais žingsniais į aikštelė žengė ,,NUTPA‘‘. Komanda nuo pat žaidimo pradžios sparčiai rinko taškus ir laikė lyderio poziciją. Nors priešininkai rodė kovą ir vijosi juos, visgi, komandai pristigo jėgų. Šio vakaro rungtynių pergale džiaugėsi svečių ekipa, rezultatu 18:25, (1:3).

Po varžybų ,,NUTPA‘‘ žaidėjas A. Purkevič apie šio vakaro rungtynes atsiliepė: ,,Pirmiausia tai ačiū varžovams už gražų žaidimą. Mums tai buvo vėl šiokia tokia nauja patirtis, nes skirtingai nei D lygoje žaidėme pilnu sąstatu, tai reiškia, kad buvo leidžiama dalyvauti visiems komandos žaidėjams. Pavyko susižaisti, pasiekti visai neblogą gynybą šiai dienai, nemažai blokavom. Puolėme vidutiniškai, bet ir varžovai darė nemažai klaidų. Gal jaunatvė, ne patirtis šiek tiek įtampa jiems buvo.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 6371

Komentarai