Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (3:1)

,,Bellona'' komandos moterys išplėšė pergalę prieš KSM Startas ‒ ,,Heksa'' merginas

,,Bellona'' komandos moterys išplėšė pergalę prieš KSM Startas ‒ ,,Heksa'' merginas

 Trečiadienį, Sausio 9 dieną, savo jėgas išbandė dvi dailiosios lygos komandos - vyresniosios ,,Bellona'' ir jaunesnės KSM Startas - ,,Heksa'' merginos. Kiek įtemptoje kovoje setais 3 - 1 pergale džiaugėsi ,,Bellona'' tinklininkės.


Pirmasis rungtynių setas ėjo taškas į tašką, abejose komandose atsispindėjo nemažas klaidų kiekis, tačiau apibendrinant, rungtynių pradžioje vyresnės ,,Bellona'' žaidėjos parodė didesnę iniciatyvą ir atliko daugiau pergalingų atakų. Tai atskleidžia ir pirmojo seto galutinis rezultatas (25:19).


Antrąjam setui įsibėgėjus taipogi buvo galima pastebėti, jog KSM Startas - ,,Heksa'' merginos neužtvirtintai saugojo savo aikštelės pusę po keleto ganėtinai stiprių ,,Bellona'' žaidėjų puolimų, o bandant atakuoti jaunesniosioms, aukštos priešininkių komandos žaidėjos gebėjo užtvaros pagalba pasiųsti smūgiuojamą kamuolį atgal, KSM Startas - ,,Heksa''merginų aikštelės pusėn. Šio seto metu atsiskleidė tikra ,,Bellona'' merginų patirtis ir jos įsirašė dar vieną seto tašką į savo sąskaitą (2:0). Setas baigėsi bene triuškinančiu rezultatu (25:17).

Galimai po rimto KSM Startas - „Heksa“ komandos pokalbio apžvelgiant pralaimėtus pirmuosius setus, trečiojo seto metu jaunesnės merginos atskleidė tikrąjį savo žaidimą. Matėsi ne tik geras jaunesniųjų merginų susižaidimas, bet momentais žiūrovus džiugino ir fantastiška merginų gynyba. Negana to, KSM Startas - „Heksa“ merginos atliko nemažai pergalingų padavimų (Ace), kas leido išvesti vyresniąsias „Bellona“ žaidėjas iš vėžių. Viso trečiojo seto metu sėkmė lydėjo jaunesnes merginas, beveik visi KSM Startas - „Heksa“ kelėjos siunčiami kamuoliai puolėjoms pasiekė priešininkių grindis. Nesiruošiančios nusileisti jaunesniosios tinklininkės nebeleido „Bellona“ komandai pelnyti lengvų taškų ir šiaip ne taip pasiekė trečiojo seto pergalę, kuri baigėsi (20:25) ir KSM Startas - „Heksa“ sušvelnino galutinį rezultatą (1:2).

Ketvirtojo seto pradžia buvo gan nuožmi, taškai atsispindėjo gražiais žaidėjų deriniais ir gerai suplanuotais puolimais, o kamuolys ne vieną kartą ilgai laikėsi žaidime nepasiekęs Kauno „TPMC“ salės grindis. Žaidėjos bandė puolimais perversti taškus savo komandos naudai, tačiau tą padaryti buvo vis sunkiau, jautėsi nuovargis ir buvo išlietas ne vienas prakaito lašas. Momentais KSM Startas - „Heksa“ tinklininkės išlaikė dviejų, trejų taškų persvarą, tačiau „Bellonai“ vis dažniau pavykdavo atremti puolamuosius smūgius ir palaipsniui komandos žaidėjos perėmė iniciatyvą. Artėjus pabaigai jaunesniosioms galimai pakišo koją apmaudžios klaidos, tačiau apibendrinant rungtynes, išties verta jas pasveikinti už parodytą ryžtą ir siekį nugalėti. Rungtynėse visgi laimėjo vyresniųjų moterų patirtis, lemiamajame sete „Bellona“ ekipa išplėšė pergalę 25:22, o rungtynės baigėsi rezultatu (1:3).

Puslapis peržiūrėtas: 2816

Komentarai