Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Tinklo inžinerija (3:1)

,,Kauno TPMC“ nugalėjo ,,Tinklo inžineriją“

,,Kauno TPMC“ nugalėjo ,,Tinklo inžineriją“

Kovo 27 d. 20 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko atkrintamosios B lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,Kauno TPMC" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,Tinklo inžinerijos" komanda. Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Kauno TPMC" - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Kauno TPMC" ekipos iniciatyva (8:1). Nuo seto pradžios šeimininkai ėmė varžybų vairą į savo rankas ir jo nepaleido iki seto pabaigos. Tuo tarpu svečiams sekėsi sunkiau tiek gynyboje, tiek puolime. Nors setui įpusėjus ,,Tinklo inžinerija" prie varžovų priartėjo (11:9), ,,Kauno TPMC" vaikinai nepaleido savo pranašumo, spurtavo vienuolikos taškų atkarpa ir setą užbaigė užtikrintu rezultatu - 25:12 (1:0).

Antrajame sete vyko kiek nuožmesnė kova. Pradžioje jėgos buvo apylygės, komandos žaidė taškas į tašką. Tačiau netrukus, aikštelės šeimininkai rengdami pergalingas atakas vėl ėmė veržtis  priekį (18:11). Setui artėjant prie pabaigos šeimininkai šiek tiek atsipalaidavo, o ,,Tinklo inžinerija" naudodamiesi proga sušvelnino rezultatą - 25:21 (2:0).

Trečiojo seto pradžioje žaidimas buvo lygus (7:7; 10:10). Bet tada ,,Tinklo inžinerija" ėmė rodyti jėgą ir savąjį žaidimą. Svečiai įgijo pranašumą ir nors šeimininkai stengėsi jį sumažinti, jiems to padaryti nepavyko iki seto pabaigos, koją vis kišo daromos klaidos. ,,Tinklo inžinerija" pelnė paskutiniuosius taškus ir džaugėsi seto pergale - 23:25 (2:1).

Ketvirtojo seto pradžioje kova vėl buvo apylygė. Bet tada taškas po taško ,,Kauno TPMC" ekipa ėmė tolti nu savo priešininkų. ,,Tinklo inžinerijai" sunkiau sekėsi kamuolių priėmime, puolime. Na, o aikštelės šeimininkai nežadėjo varžovams atiduoti pergalės, todėl gerai sužaidę gynyboje ir rengdami pergalingas atakas iškovojo tiek seto, tiek rungynių pergalę - 25:21 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 6458

Komentarai