Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Naktis vs NUTPA ‒ 2 (1:3)

Naktis prieš NUTPA – 2

Naktis prieš NUTPA – 2

Š. m. gruodžio 16d., „Žalių“ D lygos rungtynėse, Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje NUTPA – 2 nugalėjo Naktis komandą, rezultatu 1:3.

Varžybos buvo su netikėtais posūkiais. Abi komandos atidavė visas jėgas. Žaidimo pradžia įtempta, pirmojo seto pabaigoje šeimininkai labai sparčiai prisivijo priešininkus, tačiau poros taškų pritrūko. Seto pabaiga 24:26 (0:1).

Antrame sete viskas kartojosi: komandos ėjo apylygiai. Tai viena, tai kita trumpam išsiverždavo į priekį. Pabaigoje svečiai keliais šuoliais greitai užbaigė kovą rezultatu 17:25 (0:2).

Atrodė rungtynės taip ir pasibaigs, bet netikėtai Naktis ekipa susiėmė ir apvertė rungtynes. Motyvacijos ir priešininkų atsipalaidavimo derinys leido šeimininkams, seto pabaigoje, greitai išsiveržti į priekį ir laimėti. Rezultatas 25:19 (1:2).

Finalas pilnas emocijų: pirmavo paeiliui viena ir kita pusė. Garsus sirgalių palaikymas lydėjo kiekvieną tašką. Galų gale pergalę išpešė NUTPA – 2, rezultatu 23:25 (1:3).

 

Po rungtynių pakalbintas Naktis narys M. Astrauskas (nr.18) nenusimena: „Nauja komanda, dar tik pradedame, bet tobulėsime!“

Puslapis peržiūrėtas: 3779

Komentarai